Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
annalba

Caut ajutor!

Recommended Posts

CEAU!! De mult caut o pisicuta, imi place mult siberiana, birmaneza, sau persana, si metis, nu conteaza... Acum am gasit dar in Bucuresti, eu sunt din Sibiu, am probleme sa plec din cauza serviciul..:lol2:

Cineva stie unde pot gasi o pisicuta in zona mea?? Sau... cum pot transporta pisicuta din bucuresti pana in Sibiu? sau eventual pana in Brasov... (acolo pot ...eventual) Am probat cu o firma specializata dar este scump, cu trenul de exemplu se poate sau trebe sa fie cineva langa pisica?? Nu stiu cum pot rezolva...:cheer:

Astept raspunsuri...

Anna

Ps. va cer scuze dc am scris ceva gresit dar sunt straina!!!!

Edited by annalba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pisicuta mea s-a imbolnavit .Are gastrita si trebuie sa manance regim. Stiti cumva de ce nu se mai gaseste Royal Canin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anna, se pare ca am intarziat cu raspunsul, dar totusi voi posta pentru cei care vor mai avea aceasta problema. Cred ca cel mai usor ar fi sa iei una vagaboanda, si nu, nu aberez. Eu mi-am luat 5 pisici vagaboande si s-a dovedit ca toate erau de rasa pura.. Se mai intampla. Daca nu vrei, ramane problema transportului.

Poy, daca este un pui de mai putin de 4 luni nu e bine sa-l transporti o distanta prea mare sau prea repede, asa ca e bine sa mergi cu trenul eventual, dar incet, pentru ca nu suporta schimbarile bruste de mediu.

Daca e mai mare, no problem, il pui intr-un cosulet si s-a rezolvat problema.

Kahila, nici eu nu am mai gasit Royal Canin, si se pare ca au avut niste probleme cu contractele si nu au mai putut aduce la diverse magazine. Se pare ca in cateva luni se va rezolva, dar pana atunci eu iti recomand sa cauti Hils, pentru ca seamana putin. (cel putin asa crede pisica mea).

Sper ca v-am ajutat.

Edited by Maggy_39

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×