Sari la conținut
Forum Roportal
.I.

Leacul bolilor grele

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cu carnea mai usor , dar nu de loc.

Genetica umana are 20 de amino0acizi din care se construiesc toate proteinele corpului fizic.

Problema este ca 8 aminoacizi sunt inhibati printr-secventa genetica impusa de "cineva" in ADN omului.

Datorita acestui lucru este necesar ca noi sa ne hranim si cu carne ( de pui , peste ) pentru a compensa lipsa proteinelor pe care corpul nostru nu le poate produce.

Vegetarianismul impus de new-age-ism este o alta metoda de manipulare pentru ca cei implicati sa ajunga legume cu timpul datorita faptului ca sistemul lor biologica se slabeste in lipsa de proteine si astfel sunt mai putin energici si mai usor de manipulat.

Vrei sa-ti ridici nivelul vibrational sa ai mai multe catene la ADN cam trebuie renuntat si la carne. Eu de 11 ani nu mai mananc si mai eram in crestere si sunt perfect sanatoasa :flowers: si nu dintr-un curent de care vorbesti tu am fost influentata. Pur si simplu am constientizat eu ca nu mai vreau sa omor nici un animal . Ai si ai grija ce citesti, de unde iti iei informatiile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai , eu nu inteleg o treaba.....apa asta e aceeasi care face pielea albastru - violet, gri? Zic si eu ce am auzit la stiri, pe la Antena 1, parca.

Dar, cum al naibii de masoni sunt in televiziuni, in Ministerul Sanatatii , care nu a dat aviz pentru un asemenea produs....

Deci, repet, e vorba , in mare , de prepararea acasa a celebrului produs care face pielea albastru - violet, gri?

Zici ca nu...

Ok, prin ce difera? De ce o fi mai bun?

Editat de Kilkoana

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ARGINTUL COLOIDAL

 

 

Inaintea folosirii penicilinei si medicamentelor bazate pe sulf in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial , ce mai utilizata metoda de combatere a infectiilor era Argintul Coloidal ( o solutie de particule foarteeee mici de argint suspendate in apa). A.C. este un puternic germicidal ce nu este toxic pentru corpul uman , dar foarte letal pentru peste 650de tipuri de bacterii , virusi , fungi si paraziti. Medicamentele antibiotice "conventionale" se pot lupta ( de multe ori cu efecte secundare ) doar cu 6 sau 7 tipuri de bacterii si sunt de-adreptul inutile impotriva virusilor.

 

Testele de laborator au aratat faptul ca Argintul Coloidal omoara in maximum 2-6 minute de la contact , orice bacterie , virus sau parazit. Multe infectii cronice , de la paradentoza la diferite ciuperci care in mod normal nu sunt vindecate de catre terapia cu medicamente , dar care in contact cu A.C. se vindeca imediat.

 

A fost un mare mister in timpul Evu Mediului faptul ca in timp ce mii de tarani mureau de epidemia bubonica , majoritatea aristocratiei ramanea neafectata. De ce? Aristocratia ramanea neinfectata deoarece apa si vinul lor erau tinute in vase de argint ce permiteau ca particule mici de argint sa se desprinda ,sa pluteasca in lichide si astfel sa creze cel mai puternic gemicidal. Mai mult , ei mancau din farfurii de argint , foloseau furculite/linguri/cutite de argint , si beau din cupe de argint.

 

In timpul ultimului secol , imigrantii americani cunosteau secretul de a pune o moneda de argint in galeata de lapte proaspat pentru ai impiedica inacrirea.

 

De mii de ani , Argintul a fost ingredientul secret utilizat de vindecatorii eruditi precum Pliny Batranul si Paracelsus in tratarea infectiilor. Argintul a fost folosit , dupa datele "obligatorie". Civilizatiile antice , Babiloniana si Greaca , erau foarte constiente de proprietatea argintului de a dezinfecta. Si in Egiptul Antic , argintul reprezenta un remediu miraculos.

 

Dupa cum am spus mai sus , Argintul Coloidal este capabil de a distruge peste 650 de infectii , virusi si bacterii. Argintul Coloidal a fost introdus si in tratarea cu succes a infectiilor de tipul SIDA. Este un remediu foarte eficient pentru alergii , furunci , ulcer , leziuni , conditii ale tiroidei , boli infantile , paraziti , rani ale corneei , prostata , inflamatii ale vezicii , si chiar anorexia nervosa.

 

Urmatoarea lista este doar o parte din infectiile pe care Argintul Coloidal le poate trata cu usurinta.

 

ACNEE

BACILII DE ANTRAX

ARTRITA

OTRIVIREA SANGELUI

INFECTIA BUBONICA

 

CANCER

HOLERA

OBOSEALA CRONICA

COLITA

CONJUNCTIVITA

CISTITA

DIABET

DIZENTERIE

ECZEME

EXCEME

GASTRITA

GONOREEA

HEPATITA

VIRUSUL HERPES

IMPETIGO

INFLUENTA

LEPRA

LEUCEMIE

LUPUS

BOLILE LIMFATICE

MALARIE

MENINGITA

NEURASTENIE

OLFTALMIA

PARVOVIRUS

PNEUMONIE

PSORIASIZ

REUMATISM

FEBRA SCARLETA

SEPTICEMIE

VIERMI INTESINALI

CANCERUL DE PIELE

GRIPA STOMACULUI

SIFILIS

TONSILITIS

TOXEMIA

TUBERCULOZA

 

 

Cel mai important lucru este obtinerea Argintului Coloidal....metoda pe care o voi publica la sfarsitul postului!!! cu 10 lei noi...poti sa faci 5 litri de Argint Coloidal!!!!

spre deosebire de argintul coloidal vandut la farmacii care este o bataie de joc ( nu este bun!!!!!!!!!!!!) si este foarte scump!!!

 

 

sa continui...

 

Pe la sfarsitul anilor 1800 , oamenii de stiinta au dovedit ca validitatea A.C. este reala si ca de mii de ani este cel mai puternic luptator cu germenii bolilor. Dupa ce au descoperit faptul ca biologicul/corpul uman prefera mineralele coloidale , posibilitati nesfarsite au aparut ca si rezultat al folosirii coloizilor in medicina. Astfel Argintul Coloidal a devenit cunoscut si prescris de toti cei care aveau acces la el.

La inceputul anilor 1900 , Argintul Coloidal s-a raspandit ca si cel mai bun anti-infectii , anti-bacterii etc. Dar marea problema era ca Argintul Coloidal nu putea fi patentat! Din aceasta cauza , vestea Argintului Coloidal sa diminuat , pentru ca companiile farmaceutice , neputand sa profite de pe urma sa , au dus o campanie/propaganda de reducere a intrebuintarii Argintului Coloidal!!! si a crearii de diferite anti-biotice e pe urma carora sa se imbogateasca!!!

 

Dar dupa cum bine stim , aceasta atitudine de creare a anti-bioticelor au creat si mai multi virusi si infectii , deoarece odata ce anti-bioticul intra in contact cu viruslul , aceste provoca o mutatie genetica si devenea invulnerbil la anti-biotic.

Din aceasta cauza , in ultimii 50 de ani au aparut infectii aproape imposibil de vindecat , datorita crearii de midcamente "dea dreptu stupide" si ineficinte care a marit numarul virusilor.

 

Simplu spus , problema se numeste "rezistenta multipla la medicamente" pe care strainurile bacteriene o folosesc pentru a supravietui. Dupa 5 ani de la raspandirea penicilinei duoal cel de-al 2-lea razboi mondial ,oamenii de stiinta au descoperit faptul ca Stafilococii se dezvoltau intr-un ritm alert si dezvoltau o rezistenta din ce in ce mai mare la penicilina. Companiile Farmaceutice au varsat milioane de $ in noi cercetari in ani 60 , 70 , 80 pentru a crea noi anti-biotice pentru a compensa dezvolatarea noilor virusi si bacterii. Din anii 1970 , mai multe studii au concluzionat faptul ca 50 - 60 % din prescriptiile cu anti-biotice sunt inutile si chiar periculoase. Alte studii au revelat faptul ca 7 din 10 americani primesc prin prescriptie anti-biotice. Se pare ca doctorii din ziua de azi au un fix. EI AU O TRADITIE STUPIDA DE A PRESCRIE ANTI_BIOTICE ORICARUI OM CE PARE BOLNAV!

 

Mai mult ANTI-Bioticele provoaca leziuni serioase ale Sistemului Imunitar....slabindu-l si transformandul intr-un sistem "inutil" in lupta cu virusii si bacteriile existente in ziua de azi in lume.

De exemplu , daca te infectezi cu Antrax , cu un sistem imunitar in stare ok de functionare , este suficient sa iei niste usturoi/tinctura pentru a elimina Antraxul. Dar cu un sistem imunitar naspa afectat de anti-biotice , antraxul devine in multe cazuri letal.

 

 

Companiile Farmaceutice incurajeaza aceasta dezvoltare alerta a virusilor si bateriilor pentru a-si promova propriile "medicamente" cu scopul de a-si creste profiturile. Si de cele mai multe ori aceste medicamente sunt de-a dreptul toxice si provoaca afectiuni cu greu reparabile. Pe ei nu ii intereseaza vindecarea populatiei , ci imbogatirea de pe urma bolilor populatiei.

 

 

ACUM METODA DE OBTINERE A ARGINTULUI COLOIDAL!

 

Cea mai usoara metoda de obtinere a Argintului coloidal este cea in care se folosesc doua tije micielectrozi de ARGINT puritate 99,9%!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Argintul sterling are o puritate 925 si contine Nichel si de aceea este foarte periculos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

De aceea trebuie folosit argint pur!!!!!!!!! 99,9% !!!!!!!!!!!

 

Se iau cele doua tije de argint si se conecteaza prin fire la 3 baterii de 9 V!!!

Un fir se pune pe polul pozitiv al unei baterii! Apoi polul negatic al bateriei se conecteaza cu polul pozitiv ale urmatoarei baterii! Si tot asa pana la ultim baterie , la care polul negativ este conectat la cealalta tija de ARGINT!

Este o legatura in serie!

 

Un intrerupator se aseaza intre cele doua fire ce se conecteaza la tijele de argint! Vorbiti cu un electrician si el va intelege! si va va explica simplitatea de a face un astfel de mini aparat!

 

 

post-101334-1198959317_thumb.jpg

 

In momentul in care intrerupatorul este "aprins"... Electronii liberi ce ies din polul negativ al ultimei baterii....vor intra in fir...se vor duce in tija de Argint si vor impinge in drumul lor de a reajunge in Polul pozitiv conectat prin cealalta tija de argint....particule foarte mici de argint in apa DISTILATA in care tijele sunt puse!

 

Trebuie !!!!!!!!!!!!!!!Apa DISTILATA!!!!!!!!!! deoarece orice mineral sau sare intra in reactie cu argintul si se provoaca pungi de "argint" ce au o marime prea mare pentru a face bine!

 

Procesul pare greu ... dar este foarte usor...

Pentru cei ce nu inteleg metoda ... sa-mi dea un P.M. si le voi explica...la telefon ceea ce trebuie sa faca!

 

In timp ce unii indica ca particulele de argint sa aibe o marime de 5-10 ppm ( parti pe milion ) sau 10 -20 ppm , numeroase studii au aratat ca alte concetratii de 30 , 40 , 50 si chiar mai mari de ppm sunt la fel de eficiente si non-toxice.

 

Pentru a obtine ARGINTUL COLOIDAL trebuie sa lasati tijele "aprinse" in Apa Distilata cel putin 20 de minute ( 1 litriu de Apa distilata! ) pana cand CULOAREA APEI prinde o nuanta de GALBEN-DESCHIS. Atunci argintul se afla in stare coloidala si este suficient de concetrat pentru a face minuni.

 

 

Pentru cei ce au nevoie de tratamente ... si necesita 4-5 pahare de argint coloidal pe zi....sa foloseasca PRo-Bioticele ce refac FLORA INTESTINALA!!!!

 

Este important pentru ca A.C. omoara si aceasta flora bacteriana necesara digestiei.

Aceste pro-biotice se gasesc la farmaciile naturiste si sunt ieftine. Se iau doar pe perioada tratamentului!

 

Ma opresc aici deocamdata....sperand ca cei ce au nevoie sa ma intrebe tot ceea ce nu inteleg sau nu am apucat sa scot in evidenta!!!!!!!!!!!

 

Nu ezitati sa recurgeti la cea mai ieftina si puternica metoda de a scapa de infectii , virusi si bacterii!

 

un link pentru cei ce sunt cunoscatori de engleza....spre un articol ce vorbeste mai pe larg despre tot ceea ce am postat aici....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot dand copy-paste m-ai convins ca este exact acelasi lucru ca acel produs fara avizul Ministerului.

Chiar am reusit sa citesc prima data. Nu era nevoie sa postezi din nou acelasi lucru.

Editat de Kilkoana

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

TERAPIA cu OZON ... si APA OZONATA!

 

 

Ozonul reprezinta o molecula "instabila" dar foarte benefica. Este o forma tri-atomica de Oxigen. In locul aranjamentelor normale a 2 atomi de oxigen (O2) , Ozonul este format din 3 atomi de oxigen (O3). Totusi , Ozonul "nu vrea" sa ramana in aceasta stare tri-atomica prea mult timp , si daca nu este expre tinut asa , Ozonul va incepe sa-si rupa legaturile si sa "devina" O2 + un atom de Oxigen , dupa 20 de minute ( la presiunea atmosferica existenta ). Atomul singular de O care ramane este numit Oxigen simplu , si este FOARTE REACTIV cu aproape ORICE substanta ce nu ar trebuie sa existe in corpul uman , inclusiv toti patogenii (virusi , bacterii etc.) sau componetele/substantele sintetice precum medicamentele/toxinele/otravurile din mancare etc.

 

Exista 3 metode de producere a Ozonului.

 

1. Scanteie fierbinte.

2. Lumina ultra-violet.

3. Plasma rece.

 

Scanteia fierbinte (descarcare de coroana ) a fost folosita pentru productiile industriale , dar astazi se gaseste pentru intrebuintari personale. Lumina Ultraviolet si Plasma rece sunt mai des folosite in munca terapeutica.

 

Plasma rece va produce cantitati mult mai mari de decat lumina ultra-violet. Asta nu inseamna ca metoda ultra-violet nu este eficienta. De exemplu , daca vrei sa ai un generator mic de Ozon , metoda ultraviolet este cea mai potrivita.

 

Anumite generatoare bazate pe plasma rece....pot genera O4 , O5 , O6 etc....Molecile multtt mai reactive decat Ozonul normal.

 

APLICATIILE TERAPEUTICE

 

Ozonul poate fi aplicat Corpului Fizic prin mai multe metode. Germanii au o lunga istorie in care aplica Ozonul printr-o terapie numita Autohematerapie. Aceasta metoda necesita indepartarea unei mici cantitati de sange din corp , apoi OZONAREA acestui sange si reintroducerea sangelui ozanat inapoi in fluxurile sanguine.

 

P a doua tehnica este introducerea directa a Ozonului in canalele sanguineprin injectie intravenoasa.Ideea de injectie intravenoasa a generat mai multe nelinisti in legatura cu crearea embolismului gazos. Dar acest embolism este imposibil cand se foloseste OZON PUR.

 

O a treia tehnica este inntroducerea ozonului in colonul corpului ... prin rect. ( se numeste Insuflatie rectala )

 

A PATRA METODA!!! recomandata de cei mai multi!!! si cea mai la indemana omului normal!!! ... se numeste APA OZONATA , iar metoda este simpla inghitire/a bea aceasta Apa Ozonata de catre "pacient".

 

post-101334-1199203128_thumb.jpg

 

Mai sunt si alte metode...dar eu doresc sa o scot in evidenta pe cea mai simpla si mai eficienta...si anume Apa Ozonata.

 

 

PROPRIETATILE TERAPEUTICE ALE OZONULUI SUNT UIMITOARE! "Medicina organizata" si mai toti "Colosii FARMACEUTICI" duc campanii enorm de costisitoare pentru a dezinforma si a indeparta intrebuintarea TERAPIEI su OZON , in ultimul secol.

Pe lista Avizelor sanitare , Ozonul este un gaz toxic , o afirmatie chimic si fizic FALSA!!!

 

Multi terapeuti , inclusiv medici cu doctorate la universitati mari si chiropracticanti au fost HARTUITI in repetate randuri de catre organizatiile-masonice-sanitare , pentru a inceta vindecare pacientilor prin aceasta metoda! De ce? Este o metoda accesibila ce nu necesita intermedierea farmaceutica , are proprietati uimitoare in vindecare , si astfel nu se doreste raspandirea acestei metode de Vindecare!

 

 

APA OZONATA

 

 

Apa Ozonata este foarte benefica atat pentru oamenii bolnavi cat si pentru oamenii sanatosi. Este usor de obtinut si ar trebui consumata regulat. Pe langa a aproviziona creierul cu Oxigen ( mai mult calm si o stare mentala clara ) , Apa Ozonata va OXIDA PATOGENII si REZIDURILE SINTETICE din Corpul Fizic , permitand Eliminarea lor prin excretie. Pentru a crea Apa Ozonata cu un generator , plasati tubul exterior intr-un pahar/vas gol. Umpleti jumatate din pahar/vas cu Apa Distilata sau Apa de Izvor.

 

Lasati generatorul sa functioneze pentru 5-10 minute pentru un pahar mare si 20-25 minute pentru un vas mare de apa. Cu cat apa este mai rece cu atat gradul de asimilare a ozonului este mai mare si va mentine/pastra apa ozonata pentru mai mult timp. In mod normal , Apa Ozonata va inceta sa mai fie ozonata dupa 20 min de la producerea ei. Deci beti Apa Ozonata imediat ce a-ti facuto.

 

O alta metoda este Uleiul de Masline Ozonat! Umple-ti un borcan cu ulei de masline , si ozonati-l! pentru aproximativ 60 min daca folostiti pentru un generator de 100-200 miligrame ... si 30 minute pentru un generator de 400 mg. Dupa ce a-ti ozonat uleiul de masline puteti sa il puneti la pastrare in frigider pentru aproximativ 30 de zile.

Diferenta dintre Apa Ozonata si Uleiul de Masline Ozonat este ca in loc sa beti cateva pahare de apa ozonata pe zi, inghititi cateva (1 sau 2 ) lingurite de ulei de masline ozonat.

 

Ideea de baza este ca acel atom de O va reactiona cu absolut orice forma de patogen si substanta "bolnava"...

Astfel se poate trata orice Infectie...precum o face Argintul Coloidal....orice Virus....si toate bolile grele...

precum Cancerul , Lucemie etc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Pentru cei aflati in stadii avansate ale unor astfel de boli....se pot face combinatii intre cele 3 metode de vindecare prezentate pana acum....BIO-ELECTRFICAREA....ARGINTUL COLOIDAL...APA OZONATA!!!!

 

Vindecare este RAPIDA! ... fara efecte secundare daunatoare!!!...

 

DOVADA VIE A VINDECARII PRIN ACESTE METODE ....SUNT MIILE DE OAMENI CARE NU AU AVUT INCREDERE IN SISTEMUL SANITAR...PENTRU A SCAPA/VINDECA DE BOLI PRECUM CANCER , SIDA/HIV , LEUCEMIE si TOATE INFECTIILE SI VIRUSII DESPRE CARE STIM CA EXISTA SI CREAZA moarte!!!!!!!!!!!! ....SI AU APELAT LA ACESTE METODE ACCESIBILE ORICUI!!!

 

fata de costul mic al generatorului de curent electric cu valoarea 4Hz si 50-100 micro amperi...de 10lei noi....si producerea Argintului Coloidal....care costa 15lei noi........Apa Ozonata necesita un generator...se gasesc de cumparat si in Romania...da-ti search pe internet....si care are pretul aproximativ de 6 mil....dar acesti 6 mil inlocuiesc sufeirnta si cheltuielile de zeci de milioane ale imbolnavirii cu Patogeni Si Virusi!!!

 

un link din romania... http://www.magazine-online.ro/neotek/detal...si-aer/36439/0/

 

 

 

Pentru cei ce doresc confirmarea substantelor care intra in reactie cu Ozonul....dau linku la o lista de formule chimice dovedite in laborator!!!!

 

http://educate-yourself.org/ozone/ozonerea...ls29sep06.shtml

 

 

Pentru cei ce cunosc engleza...si doresc un video gratuit si direct de pe internet...care explica Tratamentul cu Ozon si Producerea sa....dau un link spre video.google...pentru un documentar numit "The Use of Ozone in Medicine"/Folosirea Ozonului in Medicina"....

 

http://video.google.com/videoplay?docid=-8...h&plindex=0

 

 

 

...pe langa asta...cei ce au prienteni electronisti sau sunt electronisti....poti crea chiar ei!!! un generator de Ozon!..care va va costa mai putin de 2 milioane lei vechi...

Editat de Infinitus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tot dand copy-paste m-ai convins ca este exact acelasi lucru ca acel produs fara avizul Ministerului.

Chiar am reusit sa citesc prima data. Nu era nevoie sa postezi din nou acelasi lucru.

:cheer: Nu vrea nimeni sa te convinga...aste e ideea...poti sa crezi ce ai chef...infinitus a scris asta pt cei care sunt interesati nu pt cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa se contrazica........El a dat o metoda eficace de vindecare pt cei care au ochi sa vada.....El nu are chef sa discute cu tine eficienta sau ineficienta metodei si nici nu vrea sa te convinga de ceva....deci o sa dea copy paste atata timp cat cineva o sa se bage sa astupe tema cu cacaturi si lupte de ego! :lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

http://www.cancan.ro/2007-12-21/Omul-albastru.html

 

 

Socant. Un american si-a schimbat culoarea pielii, dupa ce a urmat un tratament cu argint coloidal

 

 

 

 

Americanul Paul Karason este o curiozitate a naturii si asta pentru ca are pielea albastra din cap pana in picioare, fara sa fi recurs vreodata la vopsea sau produse de machiaj. Barbatul, in varsta de 57 de ani, a inceput sa se albastreasca prin 1993, cand s-a apucat sa consume argint coloidal, o substanta despre care stia ca vine de hac oricarei suferinte. E drept ca dupa tratament Paul a scapat de bolile care il chinuiau, dar s-a ales cu o culoare a pielii ce il face sa fie privit de semenii lumii ca un ciudat. "Schimbarea s-a produs treptat, astfel incat nu am bagat de seama decat atunci cand era prea tarziu", a declarat Paul, care nici dupa albastrire nu a renuntat la argintul coloidal.

 

 

(A.C.)

Editat de zanapadurilor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
TERAPIA cu OZON ... si APA OZONATA!

 

 

cat despre....socant un american are pielea albastra....sunt simple Dezinformari!!!!!....oameni care au luat aiurea NITRAT DE ARGINT, o proteina....CEEA CE NU ESTE ASEMENEA CU ARGINTUL COLOIDAL , care nu este o proteina!!!!!!!!!!!!!!.....si si-au dezechilibrat pigmentii pielii....este doar o problema cosmetica...nu exista afectiuni de nici un fel....durere sau altele....

Acesti oameni ... 2 sau 3 cazuri....pe la inceputul secolului au luat Nitrat de Argint...pentru ca asa li s-a zis...nici ei nu mai stiu cu siguranta de ce lau luat sau cat timp....dar vorbesc tare si sus de acest NITRAT de ARGINT ca de "argint coloidal"....si il condamna....toate astea sub "sponzorizarea" directa a Food & Drug Administration , FDA ( o alta organizatie de control masonic ). FDA nu doreste decat producerea legii prin care pot interzice Argintul Coloidal!!!!!!!!!!...astfel intarind Sistemul Farmaceutic si monopolul sau global in domeniul bolilorl!!!!!!!!

Editat de Aseneth
scurtat citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:) Nu vrea nimeni sa te convinga...aste e ideea...poti sa crezi ce ai chef...infinitus a scris asta pt cei care sunt interesati nu pt cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa se contrazica........El a dat o metoda eficace de vindecare pt cei care au ochi sa vada.....El nu are chef sa discute cu tine eficienta sau ineficienta metodei si nici nu vrea sa te convinga de ceva....deci o sa dea copy paste atata timp cat cineva o sa se bage sa astupe tema cu cacaturi si lupte de ego! :doh:

Sa dea ma, mama, dar din chestii diferite! Pe considerentul ca esti in stare sa citesti un lucru de prima data. :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si cand citesti odata...tot ai nevoie de "3 ori" ca sa intelegi... :o:

Editat de Aseneth
scos citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×