Sari la conținut
Forum Roportal
Erazz

Comunitatea Romana de DoTA - CRD

Postări Recomandate

Link : http://www.rodota.hostwq.net

 

Buna ziua .. recent am deschis un forum cu niste prieteni despre un joc pe care noi il jucam destul de des .. DoTA defapt e o plansa a jocului warcraft 3 TFT . Forumul in principiu contine discutii despre DoTA , este facut pe ideea de a ajuta jucatorii care nu stiu sa joace DoTA sa invete din experienta altora prin retete la toate itemele din joc , tutoriale despre ce sa faci pe fiecare erou in parte , strategii prin care sa castigi cat si meciuri aranjate la care sa te antrenezi si la care sa ti demonstrezi experienta .

 

Eu urmaresc prin acest topic niste critici si niste ideei . Nu este prima comunitate pe care o fac dar totul incepe greu la un forum . Va las un copy paste de la un topic de bun venit care explica mai detaliat tot si astept parerea voastra .

 

"Poate va intrebati de ce Comunitatea Romana de Dota ... pentru simplul fapt ca ne am hotarat dupa ce ne am uitat mai prin toate forumurile / siteurile de dota romanesti sa facem ceva bun , nu un forum despre jocuri unde sa existe si acolo intr un colt ascuns un forum Defense of the Ancients sau un site numai pentru un concurs / o liga de dota unde sa nu afli mare lucru decat ce clan versus ce clan se iau la bataie .. nu , noi ne am hotarat sa existe un loc unde fiecare sa aibe ceva de zis despre tot ce tine de dota , ne am hotarat sa fim cel mai mare ajutor pentru noobi ( newbies / incepatori ) cat si pentru cei pro .

 

CRD va incerca sa va puna la dispozitie toate cunostintele despre dota , va garantam ca dupa ce treceti prin tot forumul de tutoriale si suport nu va mai fi nevoie sa intrebati pe nimeni de unde iau reteta pentru power treads sau ce trebuie sa mi cumpar pentru a face un MKB ( Monkey King Bar ) . Noi nu va putem transforma din start in niste jucatori profesionali dar speram sa va aducem la rangul mediu si sa asistam cu tot ce putem la dezvoltarea experientei numita dota ... Am spus ceva pentru noobs , ramane de zis ceva si pentru cei pro .. motivul pentru care voi ati putea ramane aici este simplu ... DoTA ... CRD este locul perfect pentru maniacii de dota , noi va punem la dispozitie jocuri aranjate cat si posibilitatea de a va aranja singuri un joc , va punem la dispozitie posibilitatea de a va revansa fata de cineva cat si posibilitatea de a va dovedi maestria si experienta acumulata ."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×