Sari la conținut
Forum Roportal
fraieritul2007

Leasing auto

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

ATENTIE LA TEPARII DE LA “ IMPUL LEASING” !!!!! Trec prin niste clipe de cosmar cu acesti nenorociti.Am luat trei masini de la ei si pe langa faptul ca la semnarea contractului au spus ca nu avem de platit decat avansul, inmatricularea, si ratele+asig, am mai primit o roaba de fact de platit.Asta n-ar fi nimic daca as putea sa-mi fac treaba cu ele, dar nu pot pt ca aceste….., nici nu stiu cum sa le cataloghez, nu mi-au trimis si nici nu vor sa-mi trimita nici un document in original al masini siiiiiiiiiii nici imputernicire sa ies cu ea din tara, deci afacerea mea se duce pe rapa datorita acestor …….. platesc ca boul rate dar n-am nici un drept.Pana ma judec cu ei sunt gata si psihic si material.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ATENTIE LA TEPARII DE LA

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

tb sa fii obisnuit la noi cu de-al d-astia pe piata: daca ei au banii fac ce vor!! se intampla si la case mai mari: la unicredit-dupa ce au luat hvbul numai nenorocire au facut... nici la bcr nu am avut noroc...si: tot timpul altcineva este de vina.

am in total 6 leasinguri pe firma si am pescuit dupa o companie serioasa: hvb, unicredit, bcr, motoractive si otp. nici una nu a facut ce a spus si nu o recomand--pana au luat avansul au fost insa foarte dragalasi.

poate ne desteptam si noi cu timpul...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-as incurca niciodata cu leasing-ul la orice sau cu banca. Oricat de mult mi-as dorii un lucru. Mai bine strang bani si cand ii am pe toti atunci mi-l cumpar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×