Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
fraieritul2007

Leasing auto

Rate this topic

Recommended Posts

ATENTIE LA TEPARII DE LA “ IMPUL LEASING” !!!!! Trec prin niste clipe de cosmar cu acesti nenorociti.Am luat trei masini de la ei si pe langa faptul ca la semnarea contractului au spus ca nu avem de platit decat avansul, inmatricularea, si ratele+asig, am mai primit o roaba de fact de platit.Asta n-ar fi nimic daca as putea sa-mi fac treaba cu ele, dar nu pot pt ca aceste….., nici nu stiu cum sa le cataloghez, nu mi-au trimis si nici nu vor sa-mi trimita nici un document in original al masini siiiiiiiiiii nici imputernicire sa ies cu ea din tara, deci afacerea mea se duce pe rapa datorita acestor …….. platesc ca boul rate dar n-am nici un drept.Pana ma judec cu ei sunt gata si psihic si material.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ATENTIE LA TEPARII DE LA

Share this post


Link to post
Share on other sites

tb sa fii obisnuit la noi cu de-al d-astia pe piata: daca ei au banii fac ce vor!! se intampla si la case mai mari: la unicredit-dupa ce au luat hvbul numai nenorocire au facut... nici la bcr nu am avut noroc...si: tot timpul altcineva este de vina.

am in total 6 leasinguri pe firma si am pescuit dupa o companie serioasa: hvb, unicredit, bcr, motoractive si otp. nici una nu a facut ce a spus si nu o recomand--pana au luat avansul au fost insa foarte dragalasi.

poate ne desteptam si noi cu timpul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu m-as incurca niciodata cu leasing-ul la orice sau cu banca. Oricat de mult mi-as dorii un lucru. Mai bine strang bani si cand ii am pe toti atunci mi-l cumpar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×