Sari la conținut
Forum Roportal
ironic

Documentare.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

J.F.K. are azi ziua de nastere si ne arata o biografie ce n-am mai vazut nici eu, l-au scos din naftalina ca deja putini sint in viata de 100 de ani si vad ca tac-su nu dadea un ou clocit ca baiatul de 16 ani Joseph Patrick Kennedy Jr., sufera de o boala in spital si nici maica sa ... ca voiau doar membri de familie competitori la sporturi si totul in viata in general.    Moare la 29 de ani avionul militar pe care-l pilota a explodat in timpul unei operatiuni, de aceea se aminteste de el azi de Ziua celori cazuti in serviciul militar.

Erau niste tirani acei parinti in ochii multori persoane nu numai a mea, au distrus si o fiica de al lor doar ca nu era si nu arata ca restul de slaba si inventiva de jocuri sau orice, cum se zice azi  "outgoing".   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toata dupa amiaza m-am uitat la documentare foarte interesante despre oceane, Marile Lacuri cu dopul scos din aceste corpuri de apa si apa scurs cu ajutorul computerelor si vedem uscat fundul acestora cu Titanic-ul, USS Arizona in Pearl Harbor, oras scufundat in Jamaica, tancuri americane langa Franta din WW II, submarinul nemtesc scufundat de americani si din astea high clasificate odata, dar acum ne pare o poveste de dincolo de zari albastre.  

 

"Secati Oceanul"  parca era titlul Drain the Ocean ... mi-a luat toata atentia ca la asa ceva nici nu se putea gandi ca exista o cale sa vedem partile private al planetei!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Princess Diana: Tragedy or Treason? 

Un film nou scos azi pe piata, lung de 3 ore, despre viata nefericitei printese.  Parca au taiat poze vechi din ziare ingalbenite de vreme , videouri si alt material vechi au alcatuit pelicula de 3 ore cu persoane foarte urit imbatrinite, pe atunci tinere precis dar de nerecunoscut.   In amintirea celori 20 de ani de la moartea ei tragica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut ceva foarte interesant despre ultimele zile pe care le traim si reactia familiei la moartea unui grav bolnav.   Este una din primele documentare de acest gen unde se spune clar cam ce asteptari avem de la spitale, doctori in legatura cu viata unui om cu cateva organe deja diagnozat si ce speranta la viata va mai primi considerand ca ar avea mai multe probleme, la o varsta inaintata.  Nu se va spune ca e pe moarte pacientul sau rudelor, sau ca e spre duca, pentru ca nimeni nu este sigur de acest eveniment cand apare si sub ce forma ca nu toti mor la un fel mai ales daca stau in pat si sint legati la aparate.   Lumea refuza sfarsitul vietii sa accepte ca pe un eveniment natural ca si nasterea!!!

A criticat omenirea ca nu vrea sa auda de moarte, mai putin sa fie preparat pentru a trece cu usurinta prin aceasta pierdere al unui membru de familie. Nici bisericile nu trateaza la real problema, toti vor ca spitalele sa readuca la viata pe cel care nu mai stie de el, si n-a fost capabil sa-si faca un testament despre cand si cum ar vrea sa fie terminat viata.  Lumea prefera sa vada in spital pe cel drag sau oriunde decat acasa si pe urma regreta ca n-au avut timp pentru anumite conversatii.   L-am gasit excelent productia dar trebuia reclamat peste zi nu la 3 dimineata cand lumea doarme!!!   

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

When Weather Changed History - Titanic - 2008, o realizare bine documentata al unori probleme de clima din acele zile care au dus la dezastrul vasului inscufundabil.

S-au povestit multe, dar au mai ramas multe enigme despre acea noapte groaznica, fiecare obiect gasit si adus la suprafata adauga ceva la lista de intrebari sau raspunsuri si dupa 105 ani. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
THIS IS BOB HOPE ... Linda Hope on her father’s life and legacy... and a new film about both.

 

Prezentat in premiera aseara acest documentar despre viata marelui comedian, actor, dansator, etc.

 

E un film lung, dar se merita vazut, evident daca este placut persoana.  

 

https://www.huffingtonpost.com/entry/this-is-bob-hope-linda-hope-on-her-fathers-life_us_5a4477a0e4b0df0de8b0688a

 

 

Editat de The Unknown
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×