Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Florian_L

Clanul Spranceana

Recommended Posts

Acest serial este, din punctul meu de vedere, imoral. Nu putem face educatie etniei rromilor aceptand difuzarea unor astfel de seriale. Politistii si cetatenii de rand sunt prezentati ca niste oameni neputinciosi si saraci su duhul (fraieri). Mafiotii apar ca personaje haioase si demni de admirat (in special de catre femei).

Serialul "Clanul Spranceana" este lipsit de originalitate, se vrea o imitatie a serialului "Clanul Soprano", persoanajul principal are numele mic Tony. Aceasta lipsa de inspiratie se gaseste, din pacate, in toate telenovele romanesti.

Edited by Florian_L

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acest serial este, din punctul meu de vedere, imoral.

 

chiar l-ai urmarit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

da poate ai mare dreptate dar spre deosebire de ala "inima de tigan" de pe acasa care este un serial sub orice critica din toate punctele de vedere, asta are macar unele scene amuzante si totusi PUTIN mai mult simt decat celalalt :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clanu Spranceana sub orice critica? De ce? Cate episoade ai vazut? Mie mi s-a parut ok, in afara faptului ca au lungit multe scene, a fost un film misto. N-au avut banii si promovarea celor de la PRO dar au avut ACTORI care au jucat meseriash. Bodochi si "tanti Freud" au avut partituri interesante si scenele in care se "incontrau" ei doi erau incarcate de sens si traire... Scenariul a fost foarte ofertant (desi au taiat macaroana unor personaje care mai aveau multe de spus)... Pacat ca s-a terminat... :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×