Sari la conținut
Forum Roportal
Georgiana Daniela

Proteine in urina

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am deschis un topic nou, pentru ca nu am gasit nicio tema de acest gen. In urma unor analize de rutina, mi-au iesit niste proteine in urina. Mi-am repetat analizele, dar acestea intarzie sa apara. Trebuia sa fie gata de vineri, si nici macar azi nu au sosit. Doctora nu mi-a dat prea multe informatii. Mi-a zis doar ca "teoretic" ar putea fi o infectie urinara. Dar as vrea sa stiu si ce altceva ar putea fi?? Multumesc anticipat. MULTA SANATATE!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna nu vreau sa te sperii si tatalui meu ii iesisera proteine in urina dar el a avut 2 boli grave diabet si cancer (din pacate). Sfatul meu este sa iti faci niste analize mai amanuntite cum ar fi glicemia si nu in ultimul rand un eco color 3D/4D sa vezi daca totul e in ordine cu organele interne....aceste analize sunt bune asa si pt sufletul tau. Oricum tatalui meu ii iesisera si altele pe langa proteine in urina si glucoza si sange macroscopic, deci nu te ingrijora prea tare, numai ca el desi avea o tumora f mare la vezica la ecoul alb-negru nu s-a vazut nimic desi a facut 3 ecouri alb-negru numai la ala color s-a vazut bine. E bine totusi sa iei totul din timp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine e sa ai analize de sange recente. In urma cu 2 luni mi-au iesit si mie la analize proteine in urina, dar aveam deja analizele de sange si medicul mi-a spus ca e o anomalie, avand in vedere ca cele de sange erau okay. M-a mai trimis odata la analize de urina si mi-au iesit normale. Acu' o saptamana iar mi-am facut, si de una si de alta, ca deh, nu le plac astora analizele din Romania - sa vedem ce castraveti in urina imi ies de data asta. :P

 

In concluzie, asteapta rezultatele la noua proba de urina - din cate am inteles anomalii accidentale apar des - si daca nu ai facut recent analize de sange - fa-ti, asa vei stii mult mai multe.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×