Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
L0ad!nGg

Internet Wireles

Rate this topic

Recommended Posts

Roportal user : Salut,sunt nou pe forum si sper sa ma ajutati.Nu prea le am cu Internetul prin Wireles,asa ca apelez la voi...Cum bag internet Wireles pe Laptop,dar sa-l folosesc din strainatate,deci nu din Romania?Cine ofera aceste servicii si care ar fi pretul?

Va multumesc!

 

 

Sorry de offtopic parte cu Roportal user nu stiu de unde a aparut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serviciile astea sunt oferite de companiile de telefonie mobila. Tot ele iti ofera un fel de cartela wireless cu care te poti conecta la reteaua de telefonie mobila.

 

Trebuie sa te interesezi in tara unde vei merge. Pretul poate fi destul de ridicat, de ex: 50 euro/luna cu limita de trafic de 1GB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oriunde ai fi in strainatare,chiar si in aeroport, da click drepta pe iconita de wireless(de langa ceas) si vezi ce wireless networks sunt available. Daca nu ai iconita te duci la network conections si de acolo dai click dreapta pe iconita de wireless.

Daca vrei sa ai tu acasa wireless iti tragi cablu de la provider si iti cumperi un router pt wireless. Dar afara majoritatea au wireless si nu tre sa iti mai tragi tu cablu ( daca nu ai bani) ci te conectezi la care e mai aproape si are semnalul mai puternic.

Daca vrei sa ai semnal mai vezi ca sunt in magazine wireless cards (iti recomand sa le iei de pe net ca sunt mai ieftine- buy.com e de incredere si are preturi bune).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×