Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ALX

Cheating-Death 4.31.0

Recommended Posts

Sigur cei care joaca Counter-Stricae au auzit de Cheating-Death (addon-ul sau patch-ul care face practic imposibila folosirea codurilor pe serverele pe care este instalat).

Pana acum toate bune si frumoase, de fiecare data cand aparea un update trebuia instalat daca vroiai sa joci pe serverele care cereau sa ai asa ceva.

 

Insa, de saptamana trecuta de cand au lansat ultima versiune 4.31.0 a aparut o problema si anume: programul se instala frumusel, fara probleme, dar o data conectat pe server primeai o eroare de genul: " Your system has been modified. Please remove your modification - Code [63] "

Nu puteai sa te misti, nu puteai sa faci absolut nimic, iar in 10-15 sec. se deconecta automat sau serverul te dadea afara pe motiv ca nu ai instalat patch-ul.

 

Am incercat diferite combinatii : am reinstalat CS-ul - nimic, am sters dupa ce-am instalat Cheating-Death-ul folderul care continea dll-urile pentru patch-ul vechi si anume 4.30.9 (parca) - tot nimic. Am rereinstalat CS-ul si i-am pus patch-ul de V20 dupa care instalat si Cheating-Death-ul - tot nimic.

 

Intrebarea mea este : CE DUMNEZEU TREBUIE FACUT CA SA MEARGA TOTUSI ?

Ce trebuie modificat/sters/updatat sa mearga. Cu cei de pe serverele pe care se joaca si care au reusit nu pot discuta pentru ca, precum am amintit si mai sus servereul te da afara pe motiv ca nu-ti recunoaste patch-ul ca fiind instalat.

Asa ca, rog foarte frumos pe cineva sa ma lumineze si pe mine in privinta asta.

 

Mersi mult ! :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am rezolvat problema...era vorba de un update la CS fara de care nu poti juca pe serverele care au ultima versiune de Cheating-Death. Asa ca pentru cei care vor sa-si instaleze Counter-Stricae-ul trebuie sa instaleze urmatoarele:

 

Counter-Stricae16_full+zbot.exe sau orice alt cait de CS v1.6

cs16patch_full_v20 patch-ul v20 pentru Non-Stream

cs16_update-06072005.rar - UPDATE-ul de CS (atentie contine hw.dll-ul deci vine instalat in directorul mare nu in Valve/cstricae sau Half-Life/cstricae

si ultima versiune de Cheating-Death:

 

http://tx2.us.unitedadmins.com/index.php?p...tent&content=cd

 

Atentie ! ORDINEA in care faceti instalarea CONTEAZA; si anume de SUS in JOS !

 

Bafta !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uite acum am patit si eu chestia ce ai patit-o si tu mai sus ... dar o rugaminte ... da si mie ceva linca-uri de unde sa iau cele 2 chestii de instalare (Counter-Stricae16_full+zbot.exe, cs16patch_full_v20, cs16_update-06072005.rar)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra pe un HUB de DC++ : dc.fastethernet.ro:1025 sau warez2.dyn.ro

Imposibil sa nu gasesti

:wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×