Tz4Bu 0 Report post Posted November 29, 2007 vreau sa imi cumpar laptop pentru a tine un server de cs pe el .. multi imi spun ca nu e bun ca se incalzeste prea repede..dar nu cred asta pentru ca am multi prieteni care tin laptopul deschis 24/24 ... uitati ce configuratie are procesor:Intel Core2Duo 2GHZ (4GHZ in total) memorie: 1GB DDRAM 2 HDD:160 GB SATA Video: 128 mb ce ziceti ? o sa se incalzeasca tare si o sa se arda ?? Share this post Link to post Share on other sites
argv 4 Report post Posted November 29, 2007 Poti sa-l tii, dar ce sens are sa cumperi un laptop ca sa-l faci server. Laptop-ul e un PC portabil, un server este in general static Share this post Link to post Share on other sites
Tz4Bu 0 Report post Posted November 29, 2007 vreau laptop pentru ca nu consuma mult curent si nu face mult zgomot.. Share this post Link to post Share on other sites
fitzroy 31 Report post Posted November 29, 2007 (edited) vreau laptop pentru ca nu consuma mult curent si nu face mult zgomot.. Hmm, astea nu-s criterii pentru care sa-ti iei un laptop. Poti foarte bine sa-ti faci un calculator cu o sursa buna si ai scapat de zgomot (eu de exemplu am o sursa bunicica si o carcasa rezonabila, amandoua Antec, si n-am treaba cu zgomotul). La fel cu consumul de curent, daca-ti faci un desktop cu o configuratie similara sau asemanatoare cu a laptopului, esti tot acolo. Ba mai mult, poti sa-ti iei pentru desktop o sursa mai eficienta. Edited November 29, 2007 by fitzroy Share this post Link to post Share on other sites