Sari la conținut
Forum Roportal
adivo

Marea formatie Kumm si fanii sai, sau Paraschive, lasa-ne!

Postări Recomandate

Marea formatie Kumm si fanii sai, sau Paraschive, lasa-ne!

 

D-nul Liviu Hoisan a avut amabilitatea de a plasa formatia clujeana Kumm pe locul intai al antipatiilor sale, intr-un magistral interviu de pe www.muzicisifaze.com . M-a surprins onestitatea motivatiei, pe care cantarind-o am realizat ca s-ar putea sa aiba dreptate. Pe scurt, din fana Kumm am trecut in extrema cealalta. Nu poti fi multa vreme fan al lor. E ceva care se duce ca un vis de tinerete printre anii trecatori, sau ca o buba. Cel care asculta mai mult de un an aceasta formatie isi viruseaza creierul cu o simplitate tampa, pierzand legatura cu planeta pe care calca. Si totusi, daca mergi la un concert pare ca Dominic si ai lui au ceva suport in public. Realitatea este ca fanii adevarati ai formatiei Kumm sunt de fapt doar doi: Paraschiv si Mugurel. Pentru cine nu stie, persoana supraponderala, ce raspunde la apelativul Para, prezenta la tot ce inseamna concert Kumm in Bucuresti sau Vama Veche pe timp de vara, nu este nimeni alta decat Mugur Paraschiv, un contabil pentru care berea merge, sau daca vreti curge, mult mai bine cu o muzica pe fundal. Atentia care i se da de catre membrii Kumm prin Oigan Nutescu sau de fosta sa sluga, Dan Byron, zis Radu, zis Broasca, zis Ciunga, zis Pantelimon, actualmente la formatia omonima (Byron) - pana cand va fi dat afara si de aici (de catre chitarist; fostul om de baza al marelui bluesman Aionita).

Cel mai loseristic text pe care l-am intalnit vreodata pe net sau in presa scrisa ori graffiti-uri in relatie cu falsele gusturi si parerile indoielnice este cel de pe situl gastii de alternativi romani, www.soundcheek.adverb.ro , singurul comentariu existent! Iata imbecilul mesaj postat:

 

PARA: (23.11.2007) - Ani de zile ne-am plins ca trupele de rock alternativ, undergroundul, in general, nu sint bagate in seama, nu li se acorda atentie, sint neglijate, marginalizate, etc.

Iata ca se fac doua luni, aproape, de cind acest spatiu, gindit si dedicat tocmai acestei "categorii defavorizate" este up & running si totusi nu se intimpla nimic...

Pacat! Ca sa nu spun RUSHINE!!!

 

Paraschive, mama tampitilor e tot timpul gravida !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De fapt gestanta.

Am citit cate ceva de pe www-ul ala.

Nu-mi place Mihai Plamadeala.

La un moment dat spune

"Oprindu-ne asupra publicului, am putut constata ca cei prezenti au stiut (bine) de ce vin, iar absentii au banuit (corect) la ce ar fi venit. "

Trebuia sa ma opresc aici.

Din ceea ce am citit in continuare oricum n-am priceput mai mult

Din niciun reportaj. Sau comentariu.

Ingalat.

Editat de mareexecutor

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×