Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
LucaLuca

romanii de peste hotare

Recommended Posts

buna tuturor!sunt o persoana care traieste,temporar,in afara tarii.si de-a lungul timpul,am vazut cu strangere de inima,cum din cauza unor indivizi rau-intentionati,lenesi si hoti,imaginea tarii noastre a fost distrusa irevocabil,spun eu.daca as sti ca asa sunt oamenii tarii nostre,m-as resemna la cruda realitate...dar cand stiu ca sunt atatia OAMENI care isi castiga painea in mod cinstit,inteligenti si cu un nivel de cultura deseori ridicat peste medie,nu pot sa nu ma revolt impotriva acestor "paraziti".as vrea sa spun mai multe,insa as fi catalogata drept rasista...desi majoritatea dintre ei nu muncesc,fura si au un comportament antisocial care ne-au facut,pur si simplu,tara de ras!ce e de facut,dupa parerea voastra?oricum, e nevoie de multa munca si mult timp ,pentru ca situatia sa se schimbe!cam toti strainii,cand aud de romani,se gandesc la crimele,talhariile si violurile petrecute fara pauza ,de cand "romanii" au luat cu asalt Europa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar printre italieni sau francezi sau turci sau oricare alt popor nu exista oameni care fura, comit crime sau violeaza? De ce crezi ca doar in Romania se intampla chestii de genul asta?

Orice padure are uscaturile sale.

( Si eu ma simt revoltata,totusi, din cauza acestor lucruri)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei, mereu o sa fie astfel de exemple.....Uite, eu traiesc in Germania si musulmanii de aici sunt pentru nemti cam cum sunt acum romanii pentru italieni- sper ca ati inteles ideea.......

Desi majoritatea traiesc si muncesc exact ca si conationalii lor.......apar de trei ori pe saptamana in ziare la diverse stiri sau "pareri" ale unor editorialisti care nu au subiecte......

Vreau sa va spun ca saptamana trecuta celebra Der Spiegel a aparut cu titlul mare pe prima pag "Der k uran".....Ok, un amic de-al meu (musulman) mi-a adus revista si mi-a spus ca e sigur ca imaginea de "ansamblu" era una negativa, desi se vorbea despre cultura si religia islamica......preponderent. Avea dreptate, dupa primele 2 pagini, cititorului ii ramanea in minte- nu cultura araba ci faptul ca uneori "femeile sunt obligate sa se acopere, sunt considerate inferioare.........ca nu stiu limba germana ,ca ultimul atentat a fost revendicat de un ....musulman"

De doua zile un neamt a ucis o femeie si n-a scris nicaieri ca "un crestin a ucis".

Oare am fost de cand lumea atat de intransigenti cu oamenii din jurul nostru?In tara noastra sunt astfel de exemple sau le vedem numai pe cele "de dincolo"?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×