Sari la conținut
Forum Roportal
Detpruf

Parfumuri originale de lux

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Marci?

 

Imi dai un mail si iti trimit lista, pt ca are 30 de pagini si nu ar prea incapea sa o public aici... Ma refer la marci cum ar fi CHANEL, CHRISTIAN DIOR,LANCOME, CACHAREL, CAROLINA HERRERA, DOLCE & GABBANA , JEAN PAUL GAULTIER si multe altele. In general parfumurile se aduc pe comanda deoarece nu prea le tin pe stoc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Seductia porneste in 78% din cazuri de la instinctul provocat de parfumul potrivit. Pentru miile de ocazii si momente exista mii de arome.

Abuzeaza de varietatea esentelor sau lasa-te pe mana specialistilor nostri in domeniu si creeaza-ti propria colectie cu cele mai faimoase parfumuri. De la Chanel, Bvlgari si Burberry la Giorgio Armani, Hugo Boss si Calvin Klein, iti indeplinim orice dorinta la cel mai mic pret posibil.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parfumurile sunt aduse din SUA pentru ca aceasta tara , fiind cel mai mare consumator al lumii , ofera cele mai bune preturi in regim en-gross. Si obtinand cele mai bune preturi , va putem oferi si Dvs. , la randul nostru , cele mai avantajoase conditii si varietate maxima !

Pe de alta parte ne putem intalnim oricand sa va arat produsele oferite de mine , de pe stoc , indiferent de produs. Comercializez totodata si TESTERE , deci produse pe care le puteti mirosi oricand inainte de achizitie pentru a risipi orice dubiu. Firmele importatoare aplica holograma, nu eu.

Eu doar va ofer un pret corect fata de pretul pietei !

Editat de Detpruf

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×