Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Detpruf

Parfumuri originale de lux

Rate this topic

Recommended Posts

Marci?

 

Imi dai un mail si iti trimit lista, pt ca are 30 de pagini si nu ar prea incapea sa o public aici... Ma refer la marci cum ar fi CHANEL, CHRISTIAN DIOR,LANCOME, CACHAREL, CAROLINA HERRERA, DOLCE & GABBANA , JEAN PAUL GAULTIER si multe altele. In general parfumurile se aduc pe comanda deoarece nu prea le tin pe stoc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seductia porneste in 78% din cazuri de la instinctul provocat de parfumul potrivit. Pentru miile de ocazii si momente exista mii de arome.

Abuzeaza de varietatea esentelor sau lasa-te pe mana specialistilor nostri in domeniu si creeaza-ti propria colectie cu cele mai faimoase parfumuri. De la Chanel, Bvlgari si Burberry la Giorgio Armani, Hugo Boss si Calvin Klein, iti indeplinim orice dorinta la cel mai mic pret posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parfumurile sunt aduse din SUA pentru ca aceasta tara , fiind cel mai mare consumator al lumii , ofera cele mai bune preturi in regim en-gross. Si obtinand cele mai bune preturi , va putem oferi si Dvs. , la randul nostru , cele mai avantajoase conditii si varietate maxima !

Pe de alta parte ne putem intalnim oricand sa va arat produsele oferite de mine , de pe stoc , indiferent de produs. Comercializez totodata si TESTERE , deci produse pe care le puteti mirosi oricand inainte de achizitie pentru a risipi orice dubiu. Firmele importatoare aplica holograma, nu eu.

Eu doar va ofer un pret corect fata de pretul pietei !

Edited by Detpruf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×