Sari la conținut
Forum Roportal
Nevrax

Recenzii

Postări Recomandate

Salutare,

 

Cred ca nu de putine ori ati fost pusi in situatia de a dori sa cititi o carte buna, dar nu s-a gasit nimeni sa va recomande o astfel de carte, iar gandul de a cumpara una la intamplare din biblioteca nu era tocmai unul satisfacator. Din acest motiv am considerat oportuna dezvoltarea unui site care are la baza un concept simplu pe care-l voi exemplifica in cele ce urmeaza:

ti-a placut o carte, scrii o mica recenzie si o publici pe site. Cei pasionati de citit, vor intra pe site, vor lectura comentariile pentru una din cele X carti din top, o vor citi la randul lor si vor pune un comentariu + un vot pozitiv sau negativ. In functie de aceste voturi cartile urca in top. Un vot nu poate fi pus decat insotit de un comentariu.

 

Site-ul este aproape gata, insa pentru a-l lansa avem nevoie de cateva recenzii pentru a putea popula topul. Pe aceasta cale fac apel la cei interesati sa scrie o recenzie despre o carte pe care o considera demna de a fi citita. Recenzia o astept pe mail la adresa cosmin.chiru[at]gmail.com. Va voi raspunde la mail in cel mai scurt timp posibil oferindu-va indicatii cu privire la postarea recenziei pe site.

 

Multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×