Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Corydalis

Canibalul din Rotenburg

Rate this topic

Recommended Posts

Canibalul din Rotenburg a devenit vegetarian

 

Celebrul canibal din Rotenburg (Germania), care a ucis, feliat, congelat si mancat un barbat abordat pe Internet, a fost ales liderul unei organizatii pentru protectia mediului ale carei baze au fost puse chiar in inchisoarea in care acesta trebuie sa ramana pana la sfarsitul vietii.

_39592605_meiwes203ap.jpg

Germanul Armin Meiwes, 45 de ani, care "marturisea" intr-un volum autobiografic ca omul are gust de porc, a fost considerat de catre colegii vietasi drept cea mai potrivita persoana pentru a conduce filiala Partidul Verde din inchisoarea de maxima siguranta Kassel, unde canibalul a fost adus in urma cu trei luni.

 

Partidul, format din criminali, pedofili si dealeri de droguri, trebuie sa se reuneasca in fiecare marti pentru a discuta, alaturi de reprezentanti ai legii, pe tema taxelor, impozitelor si mediului inconjurator.

Gerhard Kaehler, un reprezentant al penitenciarului care lucreaza cu detinutii, spune ca "Armin nu este nebun. Stie sa scrie si are un discurs foarte bun. Este foarte respectat de detinuti, care au decis sa-l aleaga liderul grupului lor".

Bavaria Radio precizeaza ca atat Meiwes, cat si alti colegi din Partidul Verde si-au luat in serios rolul de aparatori ai mediului si, ca un prim pas in acest sens, au renuntat la carne. "Acum este de parere ca fermele de animale sunt la fel de dezgustatoare ca si crima pe care a comis-o. In prezent, nu mananca decat mancare vegetariana", a povestit unul dintre detinuti.

 

Totusi, asa-zisa filiala a Partidului Verde din inchisoare nu este recunoscuta de catre adevaratii membri ai respectivei formatiuni politice.

sursa http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-11-21&id=229650

 

AICI->>> :flowers: Secretele canibalului din Rotenburg, poveste de groaza ADEVARATA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tin minte cazul asta. Dupa cate imi aduc aminte a fost foarte greu sa-l condamne fiindca victima si-a dat acordul in scris si pe caseta video ca e de acord sa fie torturata, omorata si mancata. Victima zicea ca visul ei (victima era barbat) dintotdeauna era sa fie omorata si mancata. Cu alte cuvinte si-a vazut visul cu ochii. :)

 

Pana la urma criminalul a fost judecat si condamnat pentru profanare de cadavru fiindca exista in Germania o lege care zice ca nu ai voie sa le profanezi, tre' sa le ingropi. Deci nu pentru omor a fost inchis.

 

Ce mi se pare interesant e ca ...daca retin bine, cei doi au devenit foarte buni prieteni inainte de omor (au fost luni de zile impreuna) si chiar iubiti. Nu sunt sigura de partea asta cu sexul, poate imi face feste memoria dar asa a fost parca. Mi-e lene sa caut pe internet. De fapt nu am chef.

 

Ce poveste romantica de dragoste...nu? 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×