Sari la conținut
Forum Roportal
blue_wings

Plati online si transferuri de bani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Exista alte metode de a plati online asemanatoare cu Paypal?

 

Stie cineva cum as putea transfera o anumita suma de bani dintr-un astfel de cont intr-un alt cont?

Ma gandeam la o alternativa de a trimite online bani in tara, in loc sa folosesc Western Union.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt, de genul moneybookers, si vei gasi cu usurinta si altele. Toate sunt insa destul de "birocratice" in ceea ce priveste Romania, trebuie sa-ti faci cont, sa-l verifici (autorizezi), implica ceva efort/timp.

 

Pentru transferuri interne cazul ideal e sa faci pur si simplu transferuri bancare online. Iar daca cumperi ceva, plata ramburs cu un serviciu de curierat mi se pare cea mai rapida/convenabila solutie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai simplu este sa faci prin banca la care ai contul in Emiratele Arabe. Toate bancile ofera servicii de transfer de bani

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Transferul prin banca renteaza daca trimiti sume maricele de bani. Asta pentru ca, de regula, comisioanele sunt practic niste flat fees, le platesti indiferent de suma (daca sumele nu sunt foarte mari, de genu zecilor de mii de dolari).

 

Comisioanele depind de fiecare banca, atat cele de trimitere cat si cele de primire (intreaba la banca ta cat costa) dar estimativ se situeaza undeva intre 15-30 de euro per transfer. Transferul il poti face direct prin online banking, iti trebuie doar datele contului in care transferi bani. Dureaza de la 2 zile la o saptamana. Cand faci transferul ai mai multe optiuni - poti opta sa platesti toate comisioanele bancilor din contul tau, din contul tau si din suma trimisa, sau doar din suma trimisa. Cel mai ieftin sistem de comisionare este cel prin care comisioanele se iau atat din contul tau cat si din suma trimisa (cu alte cuvinte o parte din comisioane se platesc din contul tau, exclusiv suma trimisa, iar o parte se scad din suma pe care o trimiti).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De obicei metodele rapide iti percep comison destul de mare pentru sume relativ mici, iar transferul bancar este recomandat pentru sume mari.

 

Eu am trimis bani in tara prin mandat postal normal, comisionul ar fi destul de mic (pana-n zece euro la cinci sute de euro), singurele limitari sunt suma maxima trimisa (in jur de cinci sute de euro si ceva) si faptul ca banii nu ajung imediat ci in aproximativ o saptamana (ei spun ca timpul maxim este de doua saptamani).

 

Intreaba la posta si vezi ce tarife si conditii au.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×