Sari la conținut
Forum Roportal
un utilizator

Daca el iti spune ca nu te mai iubeste

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tutror!

 

Am o problema cu care nu credeam vreodata ca ma voi confrunta! Saptamana trecuta prietenul meu (cu care sunt aproape de 3 ani) mi-a spus ca nu ma mai iubete! :)

Problema este urmatoarea: el nu vrea sa ne despartim, cica nu vrea sa ma piarda... :spiteful: Cum se poate ca daca nu iubesti persoana de langa tine sa nu vrei sa o pierzi? Mi-a spus tot felul de chiestii nashpa , unele contradictoriisi de aceea nu prea cred ca nu ma iubeste (eu sper din tot sufletul ca mai simte ceva). Se poate oare sa fie din cauza stresului si a oboselii, avand in veder ca lucreaza de dimineata pana seara (are propria afacere si are o gramada de griji). Din vara a inceput sa exagereze cu lucrul si nu-l pot convinge sa o lase mai moale.

L-am intrebat care ii motivul care a omorat dragostea pe care o simtea pentru mine si mi-a raspuns ca gelozia. Recunocs ca sunt geloasa dar nu exagerat, ci in limitele normale (doar cand nu primesc destula atentie din partea lui).

Ceea ce ma duce la disperare este faptul ca nu inteleg cum poate sa moara o dragoste asa de mare cum era a noastra dintr-o data. Noi aveam planuri serioase de viitor, stiam amandoi ca suntem meniti sa fim impreuna. Si acum...nu mai e sigur de asta!

Nu vreau sa-l pierd! Va rog dati-mi un sfat, ce as putea face sa-l recuceresc!!?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Renunta la a-ti manifesta gelozia si da-i timp sa observe si sa se convinga de schimbarea ta.

io cred ca si daca face asta, totu'i pierdut. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu as pleca pur si simplu...ASTA i-ar da timp sa vada daca te mai iubeste sau nu...

(lipsa cuiva intensifica sentimentele...daca ele exista)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incearca sa fii intelegatoare cu el, sa te porti frumos, sa nu-i reprosezi nimic, lasa gelozia de o parte,... macar pentru o vreme, ca daca nu functioneaza, atunci... inseamna ca intr-adevar s-a terminat...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

`Poti face orice pentru o persoana pe care o iubesti, numai sa o iubesti din nou nu`...

 

Cum spunea si pasa, totul s-a pierdut in clipa in care ti-a spus ca nu te mai iubeste, daca intr-adevar asta simte. In majoritatea cazurilor si in astfel de situatii, barbatii spun ce simt..deci... Pentru o relatie e nevoie de doi..

Nu-i incetezi sa iubesti un om din cauza stresului sau a oboselii.. Ma rog, sfatul meu ar fi sa il provoci la o discutie, dara reprosuri, certuri, gelozii, etc.. o discutie intre doi oameni maturi ce si-au daruit unul altuia trei ani din viata, si vezi la ce concluzie ajungeti. Dar nu te poti agata de amintiri, de trecut, sau iluzii.. oricat ar fi de greu, cand se ajunge in punctul asta, cea mai buna solutie e sa te indepartezi. Plus de asta, daca nu vrea sa te piarda si vede ca o face, zic unele reguli, ca isi va da seama ca a gresit. Din experienta mea, nu prea se intampla, mai ales daca prefera sa tina cont de orgoliu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mi-a spus tot felul de chiestii nashpa , unele contradictoriisi de aceea nu prea cred ca nu ma iubeste (eu sper din tot sufletul ca mai simte ceva). Se poate oare sa fie din cauza stresului si a oboselii, avand in veder ca lucreaza de dimineata pana seara (are propria afacere si are o gramada de griji).

 

Dragostea nu se verifică prin vorbe sau declaraţii ci prin fapte !!! Un om poate să iubească şi dacă lucrează

Editat de lupini
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cateodata este, dupa parerea mea. De obicei atuci sunt geloasa cand le acorda celorlati mai multa atentie decat mie (inclusiv prietenilor lui le acorda mai multa atentie). Ca sa fiu mai precisa nu numai pe fete sunt geloasa!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×