Sari la conținut
Forum Roportal
dmb

PEG-interferon + Ribavirin

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Lena,

iti doresc si tie si la ceilalti care aveti incredere in Dr. Ciuhrii sa fiu eu inselatul.

Desigur exista intoarceri si dupa interferon ( mai ales cind tratamentul dureaza 6 luni in loc de un an, dar si cind durata este corecta.)

Problema este ca nu ai observat un cuvint important in mesajul meu : Intotdeauna"

Moarte virusilor

Marius

 

Cred ca tot tu ai intrebat ce o sa facem cind o sa vii zdrobita ca tratamentul lui Ciuhrii nu a dat efectele scondate.

Crede-ma ca eu nu o sa am nici o reactie alta decit am acuma. Ma doare sufletul pentru toti care sint obligati fie de imprejurari ( non responder), fie din frica de ES ale interferonului, fie din nestinta sa apeleze la asfel de tratamente.

In West exista o scoala de medicina Medicina Noua care spune ca virusii inclusiv cei ai hepatitei sint in corp ca sa repare, sa vindece boala si trebuie lasati in pace sa-si faca treaba.

Sa nu crezi ca sustinatorii acestui curent nu au titlul de doctor ca si Ciuhrii sau ca nu au rezultate. Daca cineva se vindeca este trecut pe o lista, cei care mor sau isi inrautatesc starea........treaba lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate Maria,

 

ce fel de muzica ruseasca iti place ?

Cum sa trimit ? Nu cred ca prin forum merge (o melodie are 2-3 MB)

Marius

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hallo la toti membrii forumului !

 

Din 15.08 pina in 5.09 2005 sint in concediu in ROMANIA !

Deja nu mai am rabdare !

Dar problema mea este cine ramine.........moderator in locul meu ?

M-am bucurat ca Gia era si ea moderatoare.........dar se pare ca a renuntat.

Nu-i vorba doar sa muti mesajele in subforumul unde apartin ( nu am prea reusit nici eu sa o fac) dar cineva trebuie sa apere lumea de tot felul de intrusi a caror interes nu-i sa ajute, sau daca e ..........atunci contra cost !

M-asi bucura daca sa-ar oferii cineva

 

Marius

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara din nou!

 

Incerc sa raspund la intrebarile voastre in concordanta cu structura forumului :o:

 

Efectele secundare au fost multe si destul de dure, dar sa-au ameliorat cu timpul. Cel mai greu a fost in prima luna (din aproape trei). Nu stiu daca le stiu pe toate, deoarece la inceput sa-a retras si nu aflam decit pe bucatele ce se intimpla, probabil tot un efect secundar. Asta pe linga dureri de cap, frisoane, temperatura, oboseala, tristete, matreata, piele uscata, mincarime, dureri de stomac sau incheieturi...

A avut in perioada asta mult concediu medical si din fericire si intelegere din partea sefului, incit putea pleca, cind se simtea rau.

In ultima luna nu a mai avut concediu medical, face mai des pauze si se mai lupta cu matreata si cu mine, pentru ca il cert cind se scarpina pina face rani :huggles:

Restul efectelor mai apar din cind in cind, probabil ca sa-i piara curajul, dar cred ca sint suportabile.

Parerea mea de nespecialist este ca, nu tot ce supara in timpul tratamentului este obligatoriu un efect al acestuia. Pe de alta parte personal imi trebuie o jumatate de ora sa ma uit urit la un paracetamol, pina ma hotaresc sa-la iau. :soc:"

 

Va doresc la toti rezultate bune si efecte doar in sensul "Stop HCV"

Ingeborg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor !

Si Marius si adversarii lui au dreptate !

Din moment ce ambele tabere au dreptate inseamna ca in rationament sa/a strecurat o eroare. Nu am pretentia ca voi indrepta aceasta eroare dar daca poate folosi, hop si eu, ca tot romanul, am o parere !

sa-o luam cu inceputul:

1. Hepatita C este data de un virus.

2. Medicamente care sa ucida virusii, deocamdata , nu exista.

3. Singurul ucigas de virusi este sistemul imunitar care produce anticorpi specifici.

4. Interferonul este o proteina care stimuleaza sistemul imunitar sa produca anticorpi specific virusului hepatic C

5. Proteinele din gandaci, ceaiurile, hepatoprotectoarele, mineralizantele au rol de a stimula organismul si de a-la face mai puternic in lupta pe care o are de dus. La aceste tratamente naturiste se mai pot adauga tratamente homeopate, de medicina traditionala chineza, alternativa etc dar care au rol de tonificare a organismului. NU EXISTA BURUIANA SAU GANDAC SAU ALTCEVA DIN CARE SA SE POATA OBTINE UN PREPARAT CARE SA UCIDA VIRUSUL. Virusul este un lant proteic intr-o invelitoare (capsida) si de aceea nu poate fi eradicat decat de sistemul imunitar.

6. Deocamdata tratamentul cu interferon este singurul care a dat rezultate.

 

Atentie insa ! Sunt persoane cu un organism mai robust sau cu un sistem imunitar mai eficace care dupa tratamente naturiste au avut viremie nedetectabila pentru ca acele tratamente au jucat rol de tonic si au ajutat organismul sa lupte, nu pentru ca buruienile respective ar contine nu stiu ce substanta miraculoasa care omoara virusul.

 

Si acum sa revin la tema topicului. In cazul meu:

prima injectie- stare subfebrila, frisoane, dureri musculare si o stare generala proasta, mahmureala. Cu un paracetamol sa/a rezolvat

A doua la fel, am luat imediat paracetamol apoi dupa 5 ore cand au reaparut frisoanele am mai luat unul, a doua zi, indispozitie si stare de lehamite.

de la a treia injectie efectele au fost foarte reduse dar mi-au aparut pe gambe niste iritatii cara ma mancau si trebuia sa ma scarpin.

De la injectia nr 15 a trebuit sa intrerup tratamentul pentru ca nu a avut rezultatul scontat. Voi incepe din nou anul viitor, pana atunci hrana curata si hepatoprotectoare, ceaiuri etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor

Desi vad ca nu s-a mai scris de mult,ma bag si eu in seama cu voi.Ne stim de pe alte pagini ale acestui forum.Eu am 14 saptamani de tratament cu Peg. si Rib. si am avut multe efecte secundare si anume:

-la prima doza am avut febra si frisoane+ o durere ingrozitoare de cap;de aici in colo nu mai stiu ordinea,dar dar efectele au fost:-dureri ale globilor oculari,dureri musculare si osoase,caderea parului,dureri de cap, mancarimi de piele cu iritatii la locul injectarii,iritabilitate,stari depresive,iritarea gingiilor(eu am si o paradentoza)mi-au aparut pe pielea capului niste bubite care ma mananca ingrozitor,am avut aproape doua saptamani febra seara de seara(intre37,3 si 38)cu frisoane.Cam atat pana acum. Si mi-am pierdut o data cunostiinta si am cazut.

Mai tin sa precizez ca tocmai am primit rezultatul celei de a doua viremie si mi-a iesit NEDETECTABIL, ceea ce va doresc tuturor.

Merita deci tot chinul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:( Buna Someone,si eu am facut 26 de injecti pin acum,si am avut si mai am simtomele tale ,inafara de iritati la gingi si caderea parului inca nu a inceput sa se produca .

Eu am facut viremia la 3 luni dupa ce am inceput tratamentul ,a iesit nedetectabila.

Mie mi sa spus ca alta viremie nu mi se va mai face,nu inteleg de ce? am mai vazut pe forum ca se mai face si la 6 luni.Iti doresc sanatate multa,Mariana ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna seara tuturor,

 

va rog sa-mi mai povestiti despre efectele interferonului si experienta voastra cu tratamentul ca ar trebui sa-l iau si eu si nu ma pot hotari. Efectele sunt oare influientate si de varsta? eu am 45 ani.

va doresc sanatate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multe efecte si experiente sunt deja scris de mai multe ori in forum. Citind vei gasi multe informatii....Efectele pot fi multe sau putine depinde de fiecare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Lkostas si bine ai venit printre noi!

Se spune ca tratamentul este mai usor suportat de tineri. In plus, daca cineva are deja vreun organ afectat ( si cel mai adesea cei mai in varsta au), cu acela vor avea probleme in timpul tratamentului sau dupa. Dar nu este lege.

La mine, pana acum la a 7-a injectie, predominante au fost starile de oboseala, anemia. Nu mi-am pierdut pofta de mancare decat cateva zile cu intermitente. Nu am scazut in greutate. La inceput a fost mai greu, am fost mai irascibila si plangacioasa, observ insa ca pe masura ce trece timpul, toate aceste stari se atenueaza. Voi vedea ce va mai fi in continuare.

Succes si da-ne amanunte despre tine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×