Sari la conținut
Forum Roportal
fellyx

Tunning Dacia

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hai sa incep cu ce-mi place: Capota lucrata, poate putin excesiv, design-ul boxelor si rezolvarea amplasarii lor in portbagaj, cu mentiunea ca ma indoiesc de utilitatea lor, si interiorul care este de nota 10. Nu imi plac: spoilerele, disproportionat de mari precum si eleronul din spate care sta ca nuca-n perete, tot asa sta si ornamentul din fata imitatie crom, si masca aceea alba in locul grilei din plastic originale. Culoarea este frumoasa, dar ti-as fi recomandat o culoare mai deschisa, si nu neaparat metalizata. Te felicit oricum, ai muncit probabil o gramada, stiu cit este de lucru cu chestiile astea. Pentru anumite detalii ( spoiler, eleron) fa un desen in linia si gama de forme a masinii, sa se armonizeze, apoi fa o macheta 1:1 din gips, pozitiv- negativ din fibra de sticla, finiseaz-o, da-o cu chit, slefuieste-o, apoi da-o cu 1-2 straturi de spritchit, si apot vopseste-o in culoarea masinii. E ceva de lucru, dar cind va fi gata vei vedea si tu diferenta, daca tot ai pornit la treaba asta nu fi comod si nu lua spoilere si eleroane de la alte masini, stiu ca tentatia este mare, dar si ochii unor oameni care nu se pricep vor observa liniile" fortate- Bordul este cred ca de Opel si volanul de Ford. Arata super. Bafta multa, spor la treaba, si sa te bucuri de masina!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pentru sfaturi

imi pare rau de calitatea imaginii,sint facute cu tel.

in legatura cu spoilerele : m-am orientat in functie de linia inferioara de la prag care corespunde cu linia spoilerelor,iar cea de sus e linia din fabricatie care este la orice dacie.

apropo masina e dotata cu tv ,cam video si dvd

lumini in pedale,schimbator,etc

mai dati idei

post-5635-1118225556_thumb.jpg

post-5635-1118225603_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna.

Masina e super.

Cred ca unicul lucru care mai lipseste este un pic de lumina sub masina.

Ca sa-i dea un pic de personalitate noaptea.

Pentru asta te pot ajuta eu.

Am tuburi cu leduri care au 7 culori:

Albastru, rosu, verde, galben, violet, alb,albastrui,au 20 efecte reglabile ca viteza, merg si dupa muzica si au telecomanda. Nu consuma curent mult, sunt mai puternice in intensitate decat neoanele, nu se sparg si nu sunt sensibile la apa si sunt usor de montat avand inclus tot in set(4 buc 2x90cm + 2x120cm).

Setul de 4 buc costa 5.000.000 lei fara TVA

Telefon 0740/099.777 sau 0722/731.319

e-mail emasadaca@yahoo.com

Daca ai nevoie nu ezita sa ma contactezi.

Numai bine.

Alex

post-5698-1118261193_thumb.jpg

post-5698-1118261207_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sint interesat de acest echipament cu lumini dar un pic mai tarziu,cred ca peste o luna.partea financiara e destul de... :good:

masina inca nu a iesit pe strada.

inca muncesc la ea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu siguranta ca trebuie sa fii cu adevarat pasionat ca sa faci asa ceva, cu atat mai mult dintr-o Dacie. Eu nu pot decat sa te felicit (va fi ceva cu adevarat original) dar daca vrei o parere persoanala, daca as fi avut eu banii pe care i-ai investit pentru acest tuning cu siguranta ca mi-as fi luat o masina adevarata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

apropo am uitat sa va spun despre ce nu se vede: motor 1600 turbo diesel,cutie audi,planetare audi,discuri ventilate,rulmenti vw,jentile sint din 3 bucati si se pot intoarce asa incat sa fie latimea afara...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma nus cum ai facuto sa arate asa dar arata super bine. Poate imi spui si mie pe unde pot sa gasesc astfel de accesorii sau leai facut pe comanda pe undeva? Adevaru e ca te invidiez unpic pentru ca am si eu o dacie breaca si ma gindesc deja sa o fac sa arate bine da nu gasesc pe nimeni care sa imi faca componentele pe care nu le gasesc sa le cumpar ex. spoilerele. Sa ai grija de ia!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar e vorba de o investitie majora (am vazut mai sus o lista cu tot felul de componente provenite de la alte marci, etc.)

Parerea mea: doar un impatimit al bunei noastre Dacii ar fi in stare de un asemenea "boost"...si cu totii stim ca gusturile NU se discuta.

Ai o "caleasca" de nota 10.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

o masina superba,extraordinar de reusita in comparatie cu alte incercari...firave sa zicem,dar care arata a chitch!bravo baiete,chiar sunt mandru ca ai realizat asa o capodopera!lasa pozele,asa cum sunt reflecta un bun gust extraordinar...ce m-ar interesa ...cum ai pus bordul de for di volanul cu toti suportii si de la ford sunt!astept sa imi scrii pe mail tony_giancana@yahoo.com asta e ...vreau si eu sa pun pe o 1300 si as avea nevoie de suportul logistic...imi place al naibii cum arata!cred ca e de la un escort fabricat pana in 89, dar ma intreb de la unu de prin 95 n-ar potrivi? astept toate detaliile,poate ai si messenger si vb mai multe!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×