Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
sbrother

Ne-indexare in Google

Rate this topic

Recommended Posts

Am un website - pagina personala. Acum cateva luni am renuntat la subdomeniu in favoarea domeniului ; amandoua sunt indexate in Google ; la gazda unde-mi tin subdomeniu' am activat accindental sitebuider-ul - cu ocazia asta s-a sters tot ce am incarcat acolo - nu este o problema, oricum subdomeniul nu ma mai interesa; durerea este ca vreau sa scap de indexarea subdomeniului in Google si, desi stiu cam cu ce se mananca "robots.txt" ca si "noindex, nofollow", nu mai am acces la radacina site-ului de pe subdomeniu - primesc invariabil acelasi raspuns : "... incercati mai tarziu" , iar la mesaje nu se deranjeaza sa raspunda si asta de vreo trei luni de cand tot incerc sa iau legatura cu gazda subdomeniului(home.ro / go.ro) - si nu le-am gresit cu nimic.

Google nu-ti sterge site-ul in regim de urgenta decat daca demonstrezi ca esti stapan si, oricat te invarti prin "webmaster's tools" sau prin imprejurimi, nu dai nicicum de legatura directa spre ei.

Mai exista vreo metoda ascunsa pt. a scapa de indexare, doar pt. "initiati" ?

Please, HELP !

Share this post


Link to post
Share on other sites

cea mai buna solutie era sa faci o redirtioanre permamenta catre domeniul nou. Home.ro e parasit de ceva vreme..nu o sa-ti raspunda nimeni, acum din punctul meu de vedere cred ca nu ai ceva de facut decat sa astepti. Daca site-ul nu mai exista pe domeniul ala, cu timpul va disparea din index.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Timpul le-ar rezolva pe toate, da' e frustrant sa astepti atata vreme; am observat cateva lucruri imbarligate - o fi Google de vina, o fi home.ro !? Inca nu-mi dau seama.

Ce se-ntampla ? Desi paginile din subdomeniu au fost sterse din root, cateva din ele inca mai apar la adresa; apoi index de la domeniu - risc un nume, sper sa nu fie luat drept reclama, site-ul se numeste Garaju' lui Mike,adresa veche este bazaar.go.ro, cea noua, garajuluimike.ro - apare cu descrirea indexului de la subdomeniu la fel ca la alte cateva pagini din sectiunea electrice din subdomeniu care au exact acelasi nume cu cele din domeniu(site-ul se numeste la fel, are cam aceleasi sectiuni, dar continutul "cu amanuntul" al paginilor a fost mai mult sau mai putin modificat).

Incerc sa-mi iau gandu', da' totusi, exista vreo alta metoda - email direct, eventual, sau telefon :jester:) - de a lua legatura cu cei de la Google sau macar cu cei de la home.ro ?

La home.ro nu pot folosi nici ftp-ul, nici site-builderul si nici netdrive-ul ca sa pun in radacina macar un robots.txt dar emailul functioneaza.

La Google nu pot pune un tag sau un htmeu ca sa verific site-ul; le-am scris vreo doua prin webmasters tools pe la "report spam" - ca pana la urma paginile nedorite sunt tot un fel de spam - dar fara raspuns si fara speranta; n-ar trebui sa stie ca site-ul este al meu odata ce l-am adaugat langa cele verificate, la cata toba de informatie si programare sunt cei de-acolo !?

Cel mai aiurea e ca un search in Google imi pune in fata paginile subdomeniului si destul de in spate pe cele ale domeniului ; ex. : "scheme electronice" pune in prima pagina subdomeniul si pe la pagina a opta domeniul.

Simt cum vine a 17-a cadere nervoasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×