Sari la conținut
Forum Roportal
Marius-Doru

Horoscop 2008 pentru fiecare zodie

Postări Recomandate

Afla inainte ce ti-au pregatit astrele pentru anul ce va urma!

 

Berbec

Un lucru este sigur: anul 2008 va fi mult mai bun decat anul 2007. Cele mai semnificative schimbari vor avea loc pe plan profesional. Deja ai pregatit terenul din anul 2007 si anul viitor vei avea parte de oportunitatile necesare pentru dezvoltarea carierei sau a propriei afaceri. Te asteapta o pozitie de conducere sau una care sa iti ofere mai multa autoritate si responsabilitate. Depinde doar de tine daca vei profita sau nu de aceste sanse. Vei avea parte de suisuri si coborasuri financiare, mai ales din cauza ca vor exista ocazii sa iti schimbi jobul.

In 2007 ai fost dezamagita de unele relatii personale, iar in 2008 vei reusi sa treci peste ele si sectorul relatiilor de prietenie si relatiilor romantice va fi mai frumos. Dificultati vor aparea in lunile iulie, octombrie si noiembrie.

 

Taur

In 2008 vor exista schimbari in cariera, vei evolua lent, dar in directia potrivita. Abia in 2009 ti se vor ivi oportunitatile necesare pentru schimbari majore pe plan profesional. 2008 iti ofera posibilitatea introspectiei. Te vei gandi mai bine la ceea ce ai realizat pana acum si iti va fi mai usor sa iei deciziile corecte pe termen lung.

La inceputul anului vei avei anumite dificultati de ordin financiar, dar vei reusi sa treci usor peste ele. Primavara va fi o perioada foarte frumoasa a vietii tale, existand schimbari pozitive atat pe plan financiar, cat si pe plan sentimental, insa abia in toamna vei observa schimbari cu adevarat importante in planul relatiei de cuplu.

In 2008, nu trebuie sa te grabesti, nu trebuie sa fortezi lucrurile sa se intample, pentu ca s-ar putea sa fii dezamagita. Acum este momentul sa planifici, sa te dezvolti in plan personal pentru a fi pregatita pentru schimbarile pozitive ce vor avea loc in mai putin de 2 ani.

 

Gemeni

Vor exista schimbari fundamentale in sfera familiei si a casei. Vor exista numeroase probleme, discutii si principalul repros la adresa ta va fi ca nu iti indeplinesti responsabilitatile. Este mai bine sa rezolvi problemele inca de la inceput, sa mentii comunicarea deschisa ca sa nu ai conflicte majore.

Cariera ta va fi supusa unor schimbari neasteptate. Uneori vei fi luata prin surprindere, nu vei sti in ce directie sa o apuci. Este foarte posibil sa iti schimbi domeniul de activitate si este recomandabil sa te inscrii la cursuri de profil.

Vor avea loc si schimbari pe plan personal, astfel incat la sfarsitul anului viitor sa fi adoptat deja un nou set de valori si principii. Numeroasele schimbari ce se vor petrece te vor determina sa fii mai rece, mai lucida, mai prevazatoare. Nu vei mai avea cu usurinta incredere in ceilalti, pentru ca la inceputul anului vei avea parte de o serie de dezamagiri din partea prietenilor sau a partenerului.

Esti fortata sa te maturizezi si chiar daca prima jumatate a anului nu va fi una norocoasa, ceea ce vei invata atunci te va ajuta pe viitor. Din iulie, lucrurile incep sa se schimbe. Cariera si finantele vor deveni prioritatile tale si te vei descurca remarcabil.

Va trebui sa evoluezi si din punct de vedere sentimental. Acum este momentul sa decizi daca relatia ta de iubire are sau nu viitor. Ai nevoie de stabilitate si nu vrei sa faci compromisuri.

 

Rac

In 2008 este momentul sa iti faci visele sa devina realitate. Vei munci mult, iti vei depasi limitele, dar rezultatele vor fi pe masura. Chiar daca va fi un an solicitant vei avea resursele necesare pentru a reusi.

Indiferent care sunt aspiratiile tale in materie de cariera, vei putea obtine pozitia dorita.

Daca esti singura, atunci cu siguranta vei intalni pe cineva special. De altfel, vei fi un adevarat magnet pentru sexul opus. Daca esti implicata intr-o relatie, atunci iti vei dori mai mult de la partener. In 2008 nu te multumesti cu putin si ai tenacitatea de care este nevoie pentru a schimba lucrurile in favoarea ta. Ai foarte multa incredere in tine si se vede.

 

Leu

Pe plan profesional vei avea parte de o multime de oportunitati. Vei lua cu usurinta deciziile potrivite, dar schimbarile cu adevarat importante vor aparea in 2009. Cele mai frumoase ocazii le vei avea catre sfarsitul primaverii, mai ales in luna mai.

Relatia de cuplu va fi linistita, schimbari urmand sa apara abia in toamna. Trebuie sa te gandesti bine daca esti cu adevarat fericita in actuala relatie si in caz ca nu esti, trebuie sa faci schimbarile necesare, chiar daca este vorba de despartirea de partener.

Vei avea o viata sociala foarte dinamica si vei cunoaste mule persoane noi, mai ales catre sfarsitul verii.

 

Fecioara

Te-ai agatat atat de mult de trecut, iar bagajul vechilor experiente a devenit atat de greu incat iti este aproape imposibil sa faci un pas inainte. In 2008 vei invata sa renunti la trecut incetul cu incetul. Ai nevoie de un nou inceput si nu il vei obtine decat in momentul in care intorci spatele trecutului.

Vei evolua incet, dar sigur in cariera. Poate ca nu vei fi multumita de ritm, dar cu siguranta la sfarsitul anului 2008 vei observa ca ai realizat destul de multe. Ai rabdare si profita de fiecare oportunitate care ti se ofera.

In relatia de iubire trebuie sa inveti sa fii mai iertatoare. In cazul in care nu reusesti sa uiti actele trecute ale partenerului este cazul sa lasi pe altcineva sa intre in viata ta.

In cazul in care esti singura, trebuie sa lasi in urma experientele din trecut, altfel nu te vei putea deschide catre altcineva. Daca inveti sa mergi inainte, vei fi recompensata.

 

Balanta

Vei fi foarte increzatoarea in tine insati in 2008, vei avea curajul sa iti indeplinesti visele si vei fi plina de optimism. Ai grija pentru ca s-ar putea sa adopti o atitudine superioara fara sa vrei.

Din a doua jumatate a anului vei avea parte de numeroase succese in cariera. Este posibil sa existe cateva mici conflicte cu colegii de munca, dar daca le vei trata cu diplomatie, atunci nu vor exista repercursiuni.

Relatia de cuplu merge bine, atata timp cat nu calci tu stramb. Iti doresti foarte mult o relatie stabila, care sa nu ridice probleme, un partener care sa te sprijine si le vei avea.

In 2007 este posibil ca relatiile familiale sa fi fost mai tensionate, dar vechile conflicte vor fi aplanate in 2008.

 

Scorpion

Nu iti fie teama sa profiti de oportunitatile care ti se prezinta in 2008. Vei avea un noroc fantastic si uneori nu iti va veni sa crezi ca ti se intampla atatea lucruri frumoase si vei privi totul cu suspiciune.

Dezamagiri vor aparea din partea prietenilor mai noi. Este cazul sa iei din nou legatura cu prietenii vechi, pe care i-ai neglijat in ultima perioada.

Pe plan sentimental, vor aparea numeroase situatii pline de neprevazut. Relatia stabila de cuplu va fi mai dinamica, mai frumoasa, mai romantica. Daca esti singura, atunci nu vei ramane mult timp asa, pentru ca 2008 este un an perfect pentru iubire si romatism.

In cariera vei fi plina de entuziasm si pasiune. Te vei face remarcata, dar ai grija pentru ca este posibil sa lucrezi mult prea mult si sa te extenuezi.

 

Sagetator

Ti se pregatesc schimbari pe plan profesional. Acestea se vor manifesta inca de la sfarsitul lui 2007, dar 2008 este anul deciziilor. Daca iti doresti ceva nou, daca nu esti sigura ce domeniu ti se potriveste, in 2008 vei face schimbarile necesare pe plan profesional.

Nu este cazul sa te increzi cu usurinta in noile cunostinte si incearca sa privesti fiecare noua cunostinta cu o doza de scepticism. Nu toti iti vor binele.

Primavara iti ofera un nou inceput pentru iubire. Fie ca este vorba de condimentarea relatiei stabile, fie ca vei cunoaste pe cineva nou, un lucru este sigur: va fi o primavara plina de romantism.

 

Capricorn

In 2008 nu vei mai astepta ca schimbarile sa se petreaca, ci le vei forta sa apara. Acest fapt se va observa mai ales pe plan profesional, pentru ca vei face tot ce iti sta in putinta pentru a fi remarcata si pentru a reusi. Daca alte zodii au parte de un an foarte norocos, tu te vei baza pe propriile puteri si nu pe sansa pentru a avansa.

In plan familial este momentul unor noi inceputuri. Pe de o parte, daca doresti sa iti intemeiezi o familie, 2008 este anul potrivit fie ca iti doresti sa te casatoresti sau sa faci un copil. Vor exista conflicte majore cu rudele mai ales la sfarsitul primaverii.

Este posibil sa faci calatorii in strainatate si chiar sa te stabilesti acolo.

 

Varsator

2008 aduce cu sine o multitudine de schimbari importante, dar nu iti fie teama, caci ele vor fi pozitive. In 2008 trebuie sa te gandesti bine la planurile tale pe termen lung, vei avea multe de invatat, iar curiozitatea specifica zodiei iti va fi de ajutor.

Incepand din februarie 2008 vei avea parte de schimbari in plan personal. Amploarea acestor schimbari depinde foarte mult de planetele personale.

Spre sfarsitul primaverii vei observa schimbari majore in plan sentimental. Fie ca relatia stabila va ajunge la un alt nivel, fie vei cunoaste pe cineva cu totul si cu totul special. Ai grija ca in aceasta perioada vei avea o viata sociala foarte activa, asa ca vei intra in contact cu multe persoane. Nu te increde usor si nu lua decizii pripite in privinta cunostintelor noi. Unii nu iti vor fi prieteni sau parteneri de incredere.

Daca pe plan personal, vei fi uimita de schimbari, pe plan profesional este mai bine sa astepti pana la sfarsitul lui 2008. Va fi un an bun si din punct de vedere al carierei, dar nu vei avea parte de schimbari importante pana in noiembrie-decembrie 2008.

Nu vei avea probleme cu banii, desi vor exista cateva perioade scurte marcate de cheltuieli mari si neasteptate. La sfarsitul lui noiembrie 2008, veniturile vor creste considerabil.

 

 

Pesti

In prima jumatate a anului 2008 te vei izola foarte mult de cei apropiati. Vei fi rece, distanta, nu vei dori sa cunosti oameni noi si vei evita evenimentele sociale. Pur si simplu, nu vei avea starea necesara. Au existat cateva evenimente care te-au determinat sa te gandesti bine la ceea ce iti doresti, la ceea ce este important pentru tine si resimti nevoia de a retrage de ceilalti pentru a putea sa iti pui ordine in ganduri.

Aceasta perioada va dura pana in iulie 2008, cand viata ta se va schimba radical. Te vei remarca mai ales pe plan profesional si iti vei aminti ca exista si viata privata si vei face loc iubirii in viata ta.

:P :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Capricorn

In 2008 nu vei mai astepta ca schimbarile sa se petreaca, ci le vei forta sa apara. Acest fapt se va observa mai ales pe plan profesional, pentru ca vei face tot ce iti sta in putinta pentru a fi remarcata si pentru a reusi. Daca alte zodii au parte de un an foarte norocos, tu te vei baza pe propriile puteri si nu pe sansa pentru a avansa.

In plan familial este momentul unor noi inceputuri. Pe de o parte, daca doresti sa iti intemeiezi o familie, 2008 este anul potrivit fie ca iti doresti sa te casatoresti sau sa faci un copil. Vor exista conflicte majore cu rudele mai ales la sfarsitul primaverii.

Este posibil sa faci calatorii in strainatate si chiar sa te stabilesti acolo.

De munca deja sunt satula... Cat despre familie, no time... yet... Babies? Not yet...

 

Si nici nu vreau sa plec din tara...

 

Sper ca anul viitor sa fie mai bun ca 2007. Am avut cateva evenimente neplacute anul asta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
asa sa fie (varsator) :o:

 

Ma bucur pentru tine ... privind horoscopul :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ma bucur pentru tine ... privind horoscopul :o:

 

 

tu de care esti?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fecioara... :o:

 

nu-ti zice de rau :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt balanta.

 

Mi se pare mie sau horoscopul propus pt. anul 2008 este prezentat la genul feminin ?

 

Oare de ce sunt prezentate previziuni diferite (muult diferite) pentru aceeasi zodie si aceeasi perioada de astrologi diferiti?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Balanta

Vei fi foarte increzatoarea in tine insati in 2008, vei avea curajul sa iti indeplinesti visele si vei fi plina de optimism. Ai grija pentru ca s-ar putea sa adopti o atitudine superioara fara sa vrei.

Din a doua jumatate a anului vei avea parte de numeroase succese in cariera. Este posibil sa existe cateva mici conflicte cu colegii de munca, dar daca le vei trata cu diplomatie, atunci nu vor exista repercursiuni.

Relatia de cuplu merge bine, atata timp cat nu calci tu stramb. Iti doresti foarte mult o relatie stabila, care sa nu ridice probleme, un partener care sa te sprijine si le vei avea.

In 2007 este posibil ca relatiile familiale sa fi fost mai tensionate, dar vechile conflicte vor fi aplanate in 2008.

Ce fain...sper sa fie exact cum scrie in horoscop,uneori imi place sa cred si...da,e foarte adevarat ce scrie...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×