Sari la conținut
Forum Roportal
mirela b

"Catelus cu parul cret, FURA rata din cotet si se jura..."

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Tine, de fapt, de o lipsa endemica de civilizatie, care la randul ei arata paragina intregului nostru sistem educativ. O educatie dezastruoasa, o lipsa de principii morale si de valori pe care sa le transmitem mai departe fiicelor si fiilor nostri ne-a transformat in ochii lumii intr-un popor de barbari, de hoti si de ucigasi, asa cum noi insine, exasperati de monstruozitatile pe care romanii le comit zilnic in lume si acasa, am ajuns sa ne consideram.
dovedim mai departe ca structura noastra morala e sovaitoare, permisiva, pentru ca educatia de-acasa si din invatamant nu si-au facut datoria de a ne transforma in persoane morale. De sus pana jos, intre academicieni, ca si intre oamenii simpli, intalnesti insi care parca n-au avut parinti sa le explice diferenta dintre bine si rau, care parca n-au mers la scoala, pentru care nu exista adevar si dreptate, care judeca lucrurile in functie doar de interesele lor de moment. Constiinta acestor barbari ce traiesc printre noi, oameni politici, artisti, muncitori, tarani sau prostituate, nu conteaza, le permite sa comita orice oroare, numai sa le fie lor bine.

 

Cat de adevarat... a descris perfect situatia de azi.

 

Cand am auzit de ucigasul ala, sau de acei boxeri care au furat manusi si mai stiu eu ce... nu mi-a venit sa cred. Nu mi-a venit sa cred ca exista asemenea idioti, lipsiti de principii, de mandrie...

Pentru ce traiesc astia? Ce vor ei de la viata?

Multi spun ca lumea e asa din cauza saraciei. That's bullshit. Daca incercau sa inteleaga ca exista lucruri mai importante pe lumea asta decat banii, puteau sa se schimbe. Dar ei sunt subdezvoltati mintal, aparent. Nu-si doresc nimic de la viata, practic, dar se uita cu ura si invidie la unii care au ceea ce ei nu au, chiar daca oamenii aia nu le-au facut absolut nimic. N-am inteles niciodata chestia asta.

Cum a fi bogat nu inseamna a fi educat si inteligent, sarac nu inseamna a fi badaran si prost.

 

In fine, partea cea mai proasta din toata povestea asta e faptul ca romanii cinstiti au de suferit de pe urma acestor dobitoci. Sa nu mai vorbim de faptul ca ne-am facut de kko.

Eu mi-am pierdut speranta ca tara asta se va schimba in bine. Pot sa urlu pana maine, sa ma dau cu capul de pereti, ca va fi aceeasi si peste 10, 20 sau 50 de ani. Vor aparea cladiri noi, autostrazi, mall-uri, you name it... dar oamenii vor fi aceiasi.

Editat de Scythe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×