Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ovielb

The day after tomorrow

Rate this topic

Recommended Posts

Subiectul filmului este actual. Actiunea este exagerata, dar ma gindesc ca, in final, este o opera artistica si trebuie sa exagereze ca sa emotioneze.

Altfel, superproductie americana, ceva umor, cu un cersator si un ciine, ceva sentiment, cu un licean si o liceanca care se uita ochi in ochi indiferent de ce este pe geam afara, personaje care actioneaza dupa solidele valori traditionale occidentale (doar sint WASP-i toti), efecte speciale spectaculoase si, de altfel foarte reusite. Se mai baga un fitil ca, cica volumele care trateaza despre impozite pot fi puse pe foc fara regrete.

Dar cred ca ideea mare este ca filmul este un protest fata de decizia SUA de a nu semna tratatul de la caioto cu privire la limitatrea incalzirii globale (este si o replica la un moment dat in film).

Si in acest sens, pot spune ca mi-a placut filmul.

 

Astept comentarii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine facut si efectele speciale sunt super.

Chiar e un film bun.

Va recomand cu caldura sa-la vizionati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:socca: am ramas putin soccaed! ....faza e ca dupa doua saptamani....dupa ce la-am vazut....in Bacau a plouat cu gheata!! pardon!! deci ...n-a plouat ..a dat cu ditamai gheata (cat pumnu')...numai gheata, fara ploaie! si mai era si soare...ca nu vedeai blocu' din fata asta-i partea a doua! nu tin minte sa ma fii speriat mai tare ca atunci! imi veneau in cap numa' scenele din film! ORIBIL! oricum nu avea nici o treaba una cu alta....da'....na! ce poa' sa faca un film din mintea unui om! :socca:

Share this post


Link to post
Share on other sites

la-am vazut si mi-a placut.

Efectele speciale sunt foarte reusite.

Cum spunea si ovielb e un film american care aduce si critici administratiei si faptul ca in final americanii sunt nevoiti sa ceara ajutorul statelor pe care le considerau lumea a treia mi se pare interesant.

Un film american nu se poate abate foarte mult de la tipare si veti vedea scene care cu greu pot fi crezute (inghetarea).

Ca si concluzie: este un film reusit care merita vizionat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da...este un film cu o tema des intalnita in cinematografie un semi armagedon...oricum mie mi-a placut...chiar mai mult decat as fi crezut ca-mi poate place un film pe un astfel de subiect...efectele speciale sunt intr-adevar reusite si cel mai frumos nu sunt exagerate ca in majoritate filmelor...totul pare real!merita vazut....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-un tarziu am reusit si eu sa pun mana pe DVD si am reusit sa vad filmul si bineinteles ca mi-a placut , chiar daca actiunea e, ca si in multe alte filme americane, mult exagerata. Oricum, efectele speciale sunt la inaltime (ca doar nu degeaba apar computere tot mai performante, nu? ::): )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×