Anonymus Kline 2 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 Ca desert azi la pranz (acum 5 minute) am mancat o banana prajita in ou cu zahar. Pe fundul farfuriei era miere. Hai ca la asta numai englezii se puteau gandii! Am mai vazut (desi nu gustat) carnati in ou, burgeri in ou si multe altele. Fish and chips implica prajirea pestelui in ou. Oricum, a fost delicioasa. A avut un gust ciudat la inceput (am luat o bucata de deasupra, fara miere), dar cand am descoperit mierea de la fund, a inceput sa fie foarte buna.... Sa imi ziceti daca va incumetati sa o faceti acasa... Daca vreti pot sa il intreb pe bucatarul de la cantina cum o face.... Kline Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
New Task 8 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 Ca desert azi la pranz (acum 5 minute) am mancat o banana prajita in ou cu zahar. Pe fundul farfuriei era miere. Hai ca la asta numai englezii se puteau gandii! Am mai vazut (desi nu gustat) carnati in ou, burgeri in ou si multe altele. Fish and chips implica prajirea pestelui in ou. Oricum, a fost delicioasa. A avut un gust ciudat la inceput (am luat o bucata de deasupra, fara miere), dar cand am descoperit mierea de la fund, a inceput sa fie foarte buna.... Sa imi ziceti daca va incumetati sa o faceti acasa... Daca vreti pot sa il intreb pe bucatarul de la cantina cum o face.... Kline hai sa-ti dau eu o reteta marfa...desert usor de facut 1.o banana taiata pe lung in 2 buc. 2.uncub de unt ..un unt gras,,si bun,,( president ex.) 3.scortisoara. 4.doua cupe de inghetata de vanilie sau nuca 5.o lingura de miere 6.o lingura de miez de nuca drobit .7. toping de ciocolata .............................................. se pun bucatile de banana la cuptor intr-un vas de sticla ( termorezistent), im preuna cu untul si se tin la foc mediu cam 10-15 minute, .odata cu bananele se baga in cuptor si miezul de nuca dar intr-o tava ...se scot bananele si se aseaza pe un platou intins... langa ele se pun cele 2 cupe de inghetata , sa pune mierea peste banane se presara miezul de nuca si scortisoara,,,si se stropeste cu toping de ciocolata.... ............................... inghetata se poate inlocui cu smantana nu foarte grasa si dulce.. ..... mega bun Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
aaa1234 8 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 Ca desert azi la pranz (acum 5 minute) am mancat o banana prajita in ou cu zahar. Pe fundul farfuriei era miere. Hai ca la asta numai englezii se puteau gandii! Am mai vazut (desi nu gustat) carnati in ou, burgeri in ou si multe altele. Fish and chips implica prajirea pestelui in ou. Oricum, a fost delicioasa. A avut un gust ciudat la inceput (am luat o bucata de deasupra, fara miere), dar cand am descoperit mierea de la fund, a inceput sa fie foarte buna.... Sa imi ziceti daca va incumetati sa o faceti acasa... Daca vreti pot sa il intreb pe bucatarul de la cantina cum o face.... Kline Nu ti s-a facut rau dupa aia :P? 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 (editat) Mi se pare super scarboasa reteta ta, Kline! Editat Octombrie 29, 2007 de L_Raven 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
enoch 1 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 Ca desert azi la pranz (acum 5 minute) am mancat o banana prajita in ou cu zahar. Pe fundul farfuriei era miere. Hai ca la asta numai englezii se puteau gandii! Am mai vazut (desi nu gustat) carnati in ou, burgeri in ou si multe altele. Fish and chips implica prajirea pestelui in ou. Oricum, a fost delicioasa. A avut un gust ciudat la inceput (am luat o bucata de deasupra, fara miere), dar cand am descoperit mierea de la fund, a inceput sa fie foarte buna.... Sa imi ziceti daca va incumetati sa o faceti acasa... Daca vreti pot sa il intreb pe bucatarul de la cantina cum o face.... Kline In America latina si in caraibe se consuma foarte des banane prajite sau coapte, nu e chiar aceeasi banana pe care o cumperi pt consumul proaspat, se numeste Plantain, dar seamana ca forma si aroma. http://www.turbana.com/produ_recipes/plant_recipe_index.htm Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Anonymus Kline 2 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 2.uncub de unt ..un unt gras,,si bun,,( president ex.) Unt de Albalact! Bun tare mai! Suna dragut reteta ta... desi nu ma incumet sa o pun in aplicare din lipsa de resurse (locuiesc intr-un internat).... Nu ti s-a facut rau dupa aia ? Mi se pare super scarboasa reteta ta, Kline! :P Nu... inca mai traiesc.... Intr-adevar, probabil ca inainte mi s-ar fi parut si mie scarboasa, dar am incredere in bucatarul de la cantina, daca nu ii placea de mine, eram otravit de mult :P... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 In America latina si in caraibe se consuma foarte des banane prajite sau coapte, nu e chiar aceeasi banana pe care o cumperi pt consumul proaspat, se numeste Plantain, dar seamana ca forma si aroma. http://www.turbana.com/produ_recipes/plant_recipe_index.htm ce zici tu, exista si aici, numai ca aia e considerata leguma, nicidecum fruct Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 mai, eu stiu ca si fructele se prajesc de ex eu folosesc la fripturi garnitura de mere, pere, gutui parajite sau caramelizate ... si banana prajita e chiar foaaarte buna Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 29, 2007 mai, eu stiu ca si fructele se prajescde ex eu folosesc la fripturi garnitura de mere, pere, gutui parajite sau caramelizate ... si banana prajita e chiar foaaarte buna dar nu in ou, banuiesc 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Kahila 177 Raportează post Postat Octombrie 30, 2007 Ca desert azi la pranz (acum 5 minute) am mancat o banana prajita in ou cu zahar. Pe fundul farfuriei era miere. Hai ca la asta numai englezii se puteau gandii! Am mai vazut (desi nu gustat) carnati in ou, burgeri in ou si multe altele. Fish and chips implica prajirea pestelui in ou. Oricum, a fost delicioasa. A avut un gust ciudat la inceput (am luat o bucata de deasupra, fara miere), dar cand am descoperit mierea de la fund, a inceput sa fie foarte buna.... Sa imi ziceti daca va incumetati sa o faceti acasa... Daca vreti pot sa il intreb pe bucatarul de la cantina cum o face.... Kline Zi zau, ca ti-a placut asa ceva :( 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri