CezarG 0 Report post Posted October 26, 2007 ok..Am cercetat magazinele si am gasit asta : Telefon nokia 6300 [link=http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=1402] cu : -ecran 16,7 milioane culori -camera digitala 2 MP -memorie interna 7 MB -Radio FM -Player MP3 -bluetooth Bonus : card de memorie micro SD de 128 MB , handsfree stereo , CD de instalare Pretul de e 79 Euro fara Tva , deci undeva pe la 3,3 milioane ,la abonament de 3 euro pe 2 ani 1.Merita banii ?Mai are cineva asa ? 2.Slotul de memorie micro SD ce valoare maxima de card permite ? 3.cam la cat ajunge un astfel de card de 1 GB / 2 GB ? 4.cam cat costa 1 pereche de casti pentru nokia ? Multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
CezarG 0 Report post Posted October 26, 2007 cand faci un abonament orange trebuie sa platest valoarea abonamentului pe primele 3 luni ? ce altceva (in afara de pretul telefonului) mai platesti? Si ce iti trebuie ca sa faci abonament? Tre sa ai numaidecat 18 ani?:headspin: Share this post Link to post Share on other sites
Andruta* 33 Report post Posted October 26, 2007 (edited) Despre telefon nu stiu,asa ca nu ma bag in discutie,dar da,abonamentul la orange stiu ca se plateste in avans pe 3 luni,e necesar sa ai 18 ani,un buletin,un contract al casei si..cam atat ! :headspin: Edited October 26, 2007 by MissTake Share this post Link to post Share on other sites
CezarG 0 Report post Posted October 26, 2007 aha..merci;) Share this post Link to post Share on other sites
SapteStele 0 Report post Posted October 29, 2007 Buna. Telefoanele nokia sunt cele mai bune in opinia mea, iar daca vrei sa iti iei un astfel de model ti-l recomand sa il iei fara abonament chiar daca dai cu aproximativ 2 mil mai mult. Share this post Link to post Share on other sites
Endless 0 Report post Posted November 5, 2007 Oferta De la Orange nu mai este valabila. Share this post Link to post Share on other sites
red2shoes 23 Report post Posted November 5, 2007 (edited) multumim pentru cele 3 precizari ... offf: ei ce inseamna sa fii moderator ...iti stergi ...ecourile ...:P Edited November 5, 2007 by red2shoes Share this post Link to post Share on other sites
vaca_cu_cabina 6 Report post Posted July 24, 2008 Eu mi-am luat in Decembrie anul trecut, Nokia 6300, si am dat 379 lei pe el. Si mi-au dat cadou un cablu de date si mi-am mai cumparat un card de memorie cu 65 lei Share this post Link to post Share on other sites