Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
behindmasks

Adevarul despre muzica rock - muzica diavolului

Recommended Posts

Adevarul despre muzica rock - muzica diavolului

 

Totul a inceput in urma cu mai mult de 60 de ani cu Robert Johnson, considerat regele Delta blues-ului si parintele rock and roll ului. Din cel mai slab bluesman a devenit in doar cateva luni cel mai bun, ca urmare a pactului cu satan, pentru faima. Nu s-a bucurat de aceasta faima decat foarte putin timp... satan si-a cerut dreptul asupra sufletului sau, asa cum face mereu cu toti cei care cred in minciunile lui...

Drumul a fost insa deschis si stafeta a fost preluata de altii, precum Jerry Lee Lewis. Acesta admitea: "I have the devil in me" ( il am pe satan inauntrul meu ), in timpul unei pauze de la inregistrarea piesei "Great balls of fire". "I live with it every minute of every day and night of my life" ( Traiesc cu el in orice minut din zi si noapte ) mai declara el, admitand ca succesul pe care il are este datorat laturii intunecate.

 

Material video - http://thefirtsdaysofrock.blogspot.com

 

Lui i-au urmat si alti mesageri ai raului, ca Elvis. Admirator al satanistei Helena Blavatsky ( frecvent el spunea publicului fragmente din cartea ei pe scena - "The secret doctrine", bietii oamenii nestiind ce asculta ), Elvis a declarat ca misiunea sa a fost de a-si folosi numele si influenta pentru a initia oamenii intr-o noua lume spirituala. El insusi a declarat: " Mereu am simtit o mana nevazuta deasupra mea; am auzit o voce si am crezut ca este cea a fratelui meu. Am auzit aceasta voce si ea m-a ghidat toata viata mea; de aceea ma aflu aici si fac ceea ce fac" . El este sustinatorul minciunii cum ca suntem propriul nostru Dumnezeu si ne putem salva propriul suflet.

Blavatsky, Aleister Crowley si Anton LeVay ( cel din urma este fondatorul bisericii staniste ) sustin aceeasi minciuna.

 

Material video - http://therealelvis.blogspot.com

 

Aleister Crowley este insa cel responsabil pentru aceasta "cultura a raului" din ultimii zeci de ani. Nascut in Anglia in 1875, s-a autointitulat "marea bestie - 666". Considerat parintele miscarii "New Age", este autorul cartii "Book of the law". "Invatatura" sa principala este "Do what thou wilt shall be the whole of the Law" - "fa ceea ce vrei". Planul satanei - prin Crowley - a fost sa introduca un nou mod de viata; acest mod de viata a fost repede adoptat de tineri, in anii 60, ei fiind tinta lui crowley: "Lasati-ma sa seduc tinerii. Cand acesti tineri vor creste, ei vor face un nou Rai si un nou Pamant. Insa fara armata de tineri sunt nefolositor".

Planul sau a constat in trei lucruri, in principal: promovarea conceptiei "fa ceea ce vrei" si cele doua revolutii: cea a drogurilor ( inceputa in anii 60 prin miscarea hippy ) si cea sexuala ( sex liber si homosexualitate ). Totul pentru a stabili o Noua Ordine, sub dominatia antichristului. A murit in 1947 iar tot ceea ce el a planuit a inceput sa prinda contur 20 de ani mai tarziu, in America. Daca atunci homosexualitatea era ilegala pe tot teritoriul SUA, acum sunt legi care pedepsesc pe cei care se opun acestei perversiuni. El stia ca daca se doreste o domnie a antichristului, trebuie distrus planul lui Dumnezeu pentru familie, constand in barbati - femei si sot - sotie. Herry Hay, sustinator al miscarii homosexulate din SUA si adept al lui Crowley este considerat unul dintre cei mai varstici hippy-oti.

Material video - http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/t...-roll_9289.html

 

In anii 60 "munca" lui Crowley a fost dusa mai departe de alti discipoli meniti a influenta masele de oameni, cum ar fi Timothy Leary. Miscarea hippy aparuta in anii 60 nu a constat in altceva decat in folosirea tierilor inocenti ( sub masca pacii si a dragostei ), in indepartarea acestora de Dumnezeu, prin apropierea de religiile hinduse. Semnul "Flower power" nu este altceva decat o cruce intoarsa si cu bratele rupte - cea mai mare blasfemie la adresa lui Iisus. John Lennon a compus cantecul "Come togather" pentru campania la presedentie a lui Timothy Leary, candidatura care din fericire a fost soldata cu un esec.

 

Crowley s-a considerat "liderul armatei tinerilor" si a ocupat o pozitie privilegiata pe coperta albumului formatiei Beatles - "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

 

Material video -http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/they-sold-their-souls-for-rock-n-roll_4124.html

 

Elemente din coperta acestui album se regasesc de altfel si pe cea a albumului "Their Satanic Majesties Request", apartinand formatiei Rolling Stones.

 

Perioada anilor 60 a fost prielnica pentru revolutii iar cei de la Beatles au profitat pentru a atrage lumea in principiile sataniste ale lui Crowley. De fapt intreaga conceptie Beatles a fost "Do what thou wilt" - "Fa propria ta vointa". Milioane de tineri si-au intors peste noapte fata de la Dumnezeu catre liderii spirituali hindusi datorita "celor patru evanghelisti" ai raului.

 

Material video - http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/t...-roll_7424.html si http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/t...-roll_6907.html

 

Ambele albume - "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" si "Their Satanic Majesties Request" ale celor de la Beatles is Rolling Stones au aparul in acelasi an - 1967, ambele sunt psychedelic-e si includ pe coperta elemente mistice din est. Tony Sanchez povesteste in cartea sa "Up and down with the rolling stones" despre intalnirea dintre membrii celor doua formatii si discutia lor despre "muzica, revolutie si despre cum ei urmeaza sa schimbe lumea".

 

Material video - http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/t...-roll_2974.html

 

Led Zeppelin este o alta formatie care a ales si promovat satanismul. In cantecul "Stairway to Heaven" ( Scara catre Rai ), care de fapt este o scara catre iad, pe langa versuri care includ venin in sufletele "fanilor" se gaseste si mesajul satanic, receptibil atunci cand piesa este ascultata invers, de la final catre inceput. O puteti asculta aici ( sunt specificate si versurile ) - http://therockcatch.blogspot.com/2007/10/t...-roll_2974.html

Insa si ascultata normal, aceasta piesa are menirea de a provoca mult rau. Se spune despre doua cai - binele si raul. Daca cineva apuca pe calea raului, este asigurat ca exista suficient timp pentru a se intoarce. Partea trista este ca, din moment ce ai ales raul, nu mai ai timp sa te intorci; intotdeauna satan cere sacrificiul uman, inainte de vreme. Accidente, SIDA, droguri, crime. Stilul de viata pe care l-au ales si popularizat se intoarce intotdeauna impotriva lor.

 

Mesaje cu caracter satanic se gasesc in foarte multe cantece rock.

Un exemplu - Hotel California a celor de la Eagles. Material audio - http://musicbackwards.blogspot.com/2007/07...-backwards.html

Alte mesaje ascunse din cantece - http://musicbackwards.blogspot.com/

 

Din pacate deosebit de multi muzicieni au ales partea intunecata.

Formatii ca:

 

U2 - http://thetruthaboutu2.blogspot.com/

Santana - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/08/santana.html

AC / DC ( Anti-Christ / Death to Christ ) - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/07/acdc.html

Bon Jovi - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/07/bon-jovi.html

Creed - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/07/creed.html

Sarah McLachlan - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/08...-mclachlan.html

Brian Wilson - http://findyouranswer.blogspot.com/2007/07...r-soul-for.html

 

Queen, Kiss, Val Halen, Dio, Deicide, SoundGarden si numeroase altele fac de asemenea parte din planul satanei de atragere a cat mai multi oameni in adancul iadului.

 

Brian Warner, care a combinat numele lui Marlin Monroe cu cel al criminalului in serie Charles Manson, devenind astfel Marlin Manson, declara: "Sper sa fiu cel care a pus capat crestinatatii". Din pacate isi va da seama ce greseala a facut inca din primul minut petrecut in iad.

Ozzy Osbourbe, fost membru al formatiei Black Sabbath spune aceeasi minciuna ca si satan: iadul este un loc unde cineva poate sa domneasca alaturi de "tatal minciunilor". AC / DC indeamna fanii sa li se alature in drumul catre iad ( Highway to hell ), in piesa "Hell bells".

 

Mass media este principalul mijloc de transport al acestor lucruri. Radiourile si televiziunile obtin profituri importante de pe urma difuzarii unor asemenea formatii.

 

Este evident ca totul este un plan bine pus la punct de distrugere, incet si sigur, in special a tinerilor. Iar mass media participa din plin la acest lucru. Zilnic copiii si tinerii sunt bombardati cu propaganda satanista. Posturi ca MTV prezinta fara nicio jena clipuri si reclame aproape pornografice iar muzica difuzata nu transmite decat raul. Formatii si interpreti ca Spice Girls, Backstreet Boys, N-Sync sau Britney Spears poarta raspunderea pentru de un numar imens de avorturi in randul tinerilor, datorita "invataturilor" transmise prin catecele lor. Numarul cazurilor de sifilis si SIDA a explodat in ultimii ani, in intreaga lume.

 

Va invit sa urmariti intregul documentar "They sold their souls for rock and roll" aici - http://therockcatch.blogspot.com/

 

Materiale incluse in textul de mai sus se regasesc aici - http://turntolife.blogspot.com/

 

Sa incercam a exclude raul din viata noastra si a altora. Toti cei care au ales raul au sfarsit si sfarsesc prin autodistrugere si distrugand si vietile celor din jur.

Omul are libera alegere: binele si raul. Este uimitor cum unii aleg raul ( adica moartea ), crezand in "tatal minciunilor", asa cum il numea Iisus pe satan.

Iisus este singura cale. Nu cele trasate de propriile conceptii sau ale altora.

Ascultand si avand tangenta cu o asemenea muzica, care il dezonoreaza pe Dumnezeu, este UN PACAT.

 

Va doresc sa aveti parte doar de LUMINA.

Edited by behindmasks

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu iti doresc si sper sa consulti un psihiatru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

şi de ce se numeşte adevărul despre muzica rock dacă se ajunge la britney spears? e mult mai simplu să pui adevărul despre muzică, punct. dacă e să ne bazăm pe argumentele pe care cred că le ştim cu toţii de pe sfaturi ortodoxe, atunci TOATĂ muzica este satanistă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

not agaaaaaaaaaaaaaaaaain :D :blink: :soc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Adevarul despre muzica rock - muzica diavolului

 

imi place, are gusturi diavolu' asta :D

 

mda... daca insisti sa spui ce s-a mai spus de n'spe mii de ori aci, macar fa-o te rog pe topicul deja deschis:

http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...mp;#entry771760

 

daca nu ai repeta aceleasi argumente si aceleasi linkuri, ar fi chiar excelent.

daca vrei sa ai si public, iti sugerez sectiunea religie.

 

 

topic closed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×