Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
jenu

upc ?

Rate this topic

Recommended Posts

Am vazut oferta upc ...download 10 Mbps...in jur de 50 ron pe luna...merita?Este reala sau doar reclama?Sunteti multumiti de upc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt la UPC va anunt ca merge groaznic de prost. Pica internetul intr-o veselie; functioneaza cand vrea el. Merge 30 de minute, pica alte 10 minute... o data mi-a picat 4 zile. Televiziunea lor digitala nu functioneaza ( merge sacadat, in reluare, iar pe unele canale au delay intre imagine si sunet - imaginea si sunet are calitate insa). Am avut peste 10 interventii telefonice si au venit doua echipe la mine acasa. Prima a zis ca nu era o mufa infipta bine in receiver-ul de digital si ca semnalul este ok conform testului lor. A doua echipa era terminata si mi-a aratat o lista de peste 20 de interventii cu probleme identice in acea zi. Mi-au spus direct:

 

Bai frate e de la ei dar nu vor sa recunoasca. Majoritatea care si-au pus digital au acest fel de probleme. Reteaua pe coaxial nu face fata. II am inregistrati pe caseta video si vreau sa ma duc la protectia consumatorului.

 

Colac peste pupaza luna trecuta mi-au facturat cu 130 RON total pe televiziune, internet si telefonie in conditiile in care trebuia doar 94 RON. Am sunat si mi-au zis ca intradevar este o greseala in program si ca-si cer scuze. Le-am spus ca la un moment dat internetul nu a mers 4 zile pentru care nu vreau sa platesc. Mi-au spus ca e riscul meu si daca vreau sa fac o reclamatie in care sa specific in ce zile nu a functionat.

 

Culmea e ca la mine in bloc nu poate intra RCS/RDS pentru ca Presedintele de scara le cere sa semneze un contract de chirie. Pentru Astral nu exista o astfel de chirie, iar presedintele a refuzat sa-mi arate o chitanta a lui de plata catre Astral (pentru ca el are gratuit). MONOPOL si SPAGA.

 

Nu am alta solutie decat sa ma bag la Dolce cu Romtelecom, sau poate alceva ... Am Dolce la tzara si merge brici - de un an nu s-a blocat absolut deloc.

 

Nu e nici o antireclama sau ceva in genul asta. Problemele le am cam de vreo 3 luni de cand cu digitalul si pentru oricine vrea ii pot trimite filmuletul inregistrat.

 

Atentie fratilor sa nu va luati tzeapa !

Edited by vasgia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am facut deja abonament...75 ron...cablu...telefon...internet...la ora 17 tre sa vina sa-mi instaleze.Eu am vrut la rds dar n-o fost administratorul de acord sa se instaleze...motivul...prea multe gauri in pereti.Sper sa fie bine

:headspin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPC e groaznic ... am avut probleme cu ei in 2 ani kt n-am avut eu toata viata...

In primu rand knd e vorba sa iti rezolve problemele ii doare oriunde da nu in suflet... Knd iti pica netu si ai norocul sa fie probleme tehnice, cum ar fi cabluri, amplificatori, etc..., ai pus-o frate. E o adevarata bataie de joc... Vara trecuta mi-a cazut netu din cauza unui amplificator si 2 sapt jumate am stat sa remedieze situatia... in fiecare zi aveau o alta scuza...ca sa nu mai zic ca si cablul s-a vazut execrabil in toata aceasta perioada.

 

Ca sa nu mai zic ca eu plateam netul in avans cu 1-2 luni... si mi-l taie pe motiv de neplata... sun azi rezolv problema, le trimit prin fax ordinele de plata, imi remediaza situatia (cica a gresit tipa care le-a bagat in calculator)... a 2-a zi iar e taiat pe motiv de neplata. Asa mi-au facut mai bine de 1 luna jumate.

 

Abon. pe care l-am facut era abon de business pe care plateam aprox. 30E... acum 2 luni aveam abon business... sun apoi la ei si-mi zic k eu n-am avut niciodata abon de business, k am avut mass market... cu toate pe contract scrie clar business... Si cea mai tare faza mi s-a intamplat km acum 1 luna jumate knd sun la ei k nu-mi merge netu si-mi explica o duduie foarte calma ca eu nu figurez sa am net la ei si ca nu-mi pot trimite echipa sa remedieze situatia pt k eu nu exist la ei in baza... si totusi factura imi vine si o platesc...dar echipa nu poate sa-mi vina k eu platesc degeaba si k prostu... le dau copie dupa contract... rezolva problema ... a doua zi la fel.. nu-mi mai merge netu... sun si-mi spune k eu nu figurez la ei...

Asa k in cele din urma mi-am reziliat contractul cu ei care oricum nu exista :yahoo:)

 

PS: netu era oricum bazat pe starea vremii... la prima picatura de ploaie cadea... deci calitate remarcabila si servicii pe masura

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×