Sari la conținut
Forum Roportal
Damyanos

Blog-ul stirilor proaspete!

Postări Recomandate

Suntem la inceput , deocamdata nu ne-am apucat sa facem noi rezumate personale ale articolelor casite pe net pentru ca nu prea avem "resurse mentale" recunoastem ca nu suntem ziaristi precum pretind altii ! Ci ne ajutam de ajutorul tehnologiei RSS cu stiri interactive + stiri colectate de pe tot netu' asta si asezate zilnic pe blogul www.editorialul.blogspot.com Va asteptam cu comentarii si alte idei noi !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce faceti voi, fac altii de foarte mult timp si cu ceva ore mai devreme decat voi.. intelegeti voi la ce ma refer. Eu zic, parerea mea, sa adunati o echipa ce doreste sa-si puna mintea la contributie si le place sa faca asta, sa deschideti mai multe articole si sa incepeti voi sa scrieti... Nu are rost sa copiati.. rss-ul este plin de stiri iar site-uri de specialitate, v-am spus sunt foarte multe.

Grafica blog-ului lasa de dorit, intr-un cuvant.. varza.. folositi template-ul de la blogspot, nu este deloc interesanta chestia asta. Se gasesc template-uri pe internet cu gramada si culmea.. free!

Eu zic sa va apucati bine de treaba, timpul il puteti folosi in interesul vostru pozitiv nu pentru a va face de ras...

Imi scuzati limbajul direct, dar asa sunt eu.

Spor la treaba.

Daca aveti nevoie de ajutor, va stau la dispozitie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de sfaturi, dar nu prea avem oameni buni in echipa . . si nu prea gasesc pe cineva care le place sa faca treaba asta . . Contacti-ma prin PM sau aici care vrea sa ni se alature , multumesc anticipat !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O echipa nu se strange asa usor mai omule... lucreaza putin la concept ca doar e al tau.. apoi lansezi o oferta pentru echipa ce vrei sa o ai...

Gandeste liber, gandeste ca un adevarat manager :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai eu am pus niste idei cap la cap si am ajuns la cateva concluzii, adica la ceea ce vreau sa fac . . numai ca trebuie sa mai avansez pe cont propriu ca dupa accea sa imi fac o echipa ;)Pana atunci am facut cateva modificari cat de cat interesante cu stiri proaspete !!! O noua grafica !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×