Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Damyanos

Blog-ul stirilor proaspete!

Recommended Posts

Suntem la inceput , deocamdata nu ne-am apucat sa facem noi rezumate personale ale articolelor casite pe net pentru ca nu prea avem "resurse mentale" recunoastem ca nu suntem ziaristi precum pretind altii ! Ci ne ajutam de ajutorul tehnologiei RSS cu stiri interactive + stiri colectate de pe tot netu' asta si asezate zilnic pe blogul www.editorialul.blogspot.com Va asteptam cu comentarii si alte idei noi !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce faceti voi, fac altii de foarte mult timp si cu ceva ore mai devreme decat voi.. intelegeti voi la ce ma refer. Eu zic, parerea mea, sa adunati o echipa ce doreste sa-si puna mintea la contributie si le place sa faca asta, sa deschideti mai multe articole si sa incepeti voi sa scrieti... Nu are rost sa copiati.. rss-ul este plin de stiri iar site-uri de specialitate, v-am spus sunt foarte multe.

Grafica blog-ului lasa de dorit, intr-un cuvant.. varza.. folositi template-ul de la blogspot, nu este deloc interesanta chestia asta. Se gasesc template-uri pe internet cu gramada si culmea.. free!

Eu zic sa va apucati bine de treaba, timpul il puteti folosi in interesul vostru pozitiv nu pentru a va face de ras...

Imi scuzati limbajul direct, dar asa sunt eu.

Spor la treaba.

Daca aveti nevoie de ajutor, va stau la dispozitie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc de sfaturi, dar nu prea avem oameni buni in echipa . . si nu prea gasesc pe cineva care le place sa faca treaba asta . . Contacti-ma prin PM sau aici care vrea sa ni se alature , multumesc anticipat !

Share this post


Link to post
Share on other sites

O echipa nu se strange asa usor mai omule... lucreaza putin la concept ca doar e al tau.. apoi lansezi o oferta pentru echipa ce vrei sa o ai...

Gandeste liber, gandeste ca un adevarat manager :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai eu am pus niste idei cap la cap si am ajuns la cateva concluzii, adica la ceea ce vreau sa fac . . numai ca trebuie sa mai avansez pe cont propriu ca dupa accea sa imi fac o echipa ;)Pana atunci am facut cateva modificari cat de cat interesante cu stiri proaspete !!! O noua grafica !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×