Jump to content
Forum Roportal
luka_george

LINSPIRE

Recommended Posts

De ce ati cumpara o licenta Linsipre? Daca sunteti in cautarea unui sistem de operare care sa va ofere solutii pentru necesitatile dvs. dar care sa fie

in acelasi timp accesibil atat din punct de vedere al utilizarii cat si din cel al pretului, Linspire 5.0 este cu siguranta solutia optima pentru dvs.!

 

In primul rand este usor de folosit , deci nu trebuie sa fiti un mare cunoscator pentru a va descurca foarte bine : Linspire s-a gandit la dvs.!

Este foarte usor de instalat , deci nu aveti nevoie de ajutorul nimanui ! Va veti da seama ca acest lucru conteaza foarte mult !

 

Ce va ofera? Noi suntem de parere ca va ofera tot ce aveti nevoie : Una dintre cele mai avansate si securizate suite pentru Internet, Suita completa de programe

Office , Instant Messaging , Manager de muzica "all-in-one" , Manager foto flexibil, Capabilitate Wireless avansata , Plug and Play si altele.

 

Astfel Linspire inseamna accesibilitate , putere, securitate, stabilitate si valoarea Linux-ului cu un design atragator.

 

STABILITATE, LEGALITATE la un pret extrem de scazut!

 

Iar daca toate acestea nu v-au convins...va mai dam un motiv : noi va oferim in plus un web cam GRATUIT , pentru ca stim ca aveti nevoie de el , iar noua ne place sa ne rasplatim clientii si sa gasim cele mai bune oferte pentru dvs. !

 

www.componente.net

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×