Sari la conținut
Forum Roportal
ellla

Apa - suportul vietii

Postări Recomandate

noi suntem 70% apa

 

sa avem grija de ...apa

:D

"Energizarea apei

 

 

 

Pe o planeta acoperita in proportie de 70% de apa, viata si sanatatea noastra sunt dependente de apa. Dar daca apa detine cheia sanatatii noastre, si noi suntem la randul nostru detinatorii cheii sanatatii apei...

 

 

Noi suntem, in cea mai mare parte, alcatuiti din apa. Ea dirijeaza toate schimburile fizice si chimice din corpul nostru. Un nou nascut este format din aproximativ 97% apa, un adult sanatos din 75% si, cu cat imbatranim mai mult, incepem sa ne deshidratam in mod proportional, pana cand ajungem la aproximativ 65% apa. Trupul nostru este o masa de trilioane de celule umplute cu lichid. Echilibrul acestui lichid este cheia sanatatii noastre. O persoana poate sa traiasca cateva saptamani fara a manca nimic, insa fara apa se deshidrateaza si moare in cateva zile. Daca nu bem indeajuns de multa apa, datorita deshidratarii suntem predispusi la o serie de boli degenerative. in mod normal, ar trebui sa bem cam 2 litri de apa naturala, pura, zilnic. Putini dintre noi au insa acces la o apa pe deplin sanatoasa, nepoluata.

 

 

Pentru cei care sunt nevoiti sa consume in mod curent apa de la robinet, fara posibilitatea de a o filtra si structura prin metodele sofisticate ale tehnologiei actuale, oferim cateva metode absolut gratuite de a o purifica, foarte usor de aplicat de catre fiecare. Aceste metode isi gasesc explicatia eficientei lor in cercetarile dr. Emoto, care au demonstrat capacitatea de memorare a apei si de influenta a noastra asupra ei.

 

 

- cand beti apa de la robinet, umpleti o cana si apoi asteptati 5-7 minute, pana cand se evapora o parte din clor, apoi adaugati suc proaspat de lamaie (in proportie de 5-7 lingurite la un litru de apa), pentru combaterea efectelor nocive ale clorului;

 

- plasati apa intr-o piramida construita la scara dupa dimensiunile piramidei lui Kheops;

 

- creati prin rotire timp de 3-5 minute vortexuri in sens antiorar (yang) in apa inainte de a o consuma;

 

- directionati energia tainica a cristalelor in apa sau captati energie benefica in apa cu ajutorul culorilor ;

 

- plasati in apa un mic obiect din argint;

 

- puteti adauga busuioc apei pe care o beti, dar nu lasati planta mai mult de 24 de ore in apa.

 

 

 

Dupa ce ati purificat in prealabil apa, o puteti incarca cu diverse energii binefacatoare. Puteti sa realizati o rugaciune in preajma apei respective, puteti medita sau sa ascultati o muzica armonioasa, spirituala. De asemeni, apa poate fi incarcata cu energia unui sentiment, a unei stari, daca acestea sunt emise cu suficienta putere.

 

 

Evocati momentele in care ati fost foarte fericiti sau foarte indragostiti sau ati manifestat intelepciune si trimiteti apei energia acestor momente pe care le-ati trait.

 

 

Daca nu aveti inca incredere in propria putere de evocare a starilor traite, puteti recurge la experienta lui Emoto, cu mesajele scrise. Lipiti biletele pe recipientul cu apa (neaparat din sticla) cu ideea-forta sau starea pe care doriti sa v-o induceti (de exemplu: iubire, sanatate, intelepciune, compasiune, bunavointa, genialitate, etc.).

 

 

Este foarte simplu, iar rezultatele dr. Emoto speram sa va impulsioneze suficient pentru a recurge la aceste metode de purificare si energizare a apei.

 

 

 

Metoda de purificare a apei cu ajutorul energiei alb-stralucitoare

 

 

Asezati-va pe un scaun, intr-o camera linistita. Relaxati-va corpul fizic, detasati-va de ganduri si emotii. in curand agitatia mentala se va linisti si veti putea incepe vizualizarea luminii alb-stralucitoare.

 

 

Ea izvoraste din centrul fruntii dumneavoastra si va cuprinde gradat intregul corp. Constientizati sfera de lumina al carei centru sunteti, devenind din ce in ce mai radianta. Directionati apoi aceasta lumina alb-stralucitoare intr-un flux continuu ce porneste din mjlocul fruntii catre apa pe care doriti s-o purificati.

 

 

Acest exercitiu poate dura atat cat doriti, incepand cu un minim de 7 minute."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Despre importanta energizarii apei, si nu numai a ei, si despre modul in care o poti face, am invatat la radiestezie. Poti urma metode elaborate sau poti efectiv, cum ai si mentionat, sa spui o rugaciune sau sa reversi din starea ta de bine asupra vasului cu apa. Eu am incercat si a avut efect.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cine face ceea ce spui tu Ella, insa eu o "descant" de fiecare data ! :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
cu busuioc?? :D
:D nu, cu gandul ! :cry:
eu am folosit metoda cu argint cum o descanti?
imi pun palmele pe recipient si zic "ala bala portocala" ! :D ma rog, mormai ceva acolo ! :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ia baga un descantec maica :D

 

de umflatura ?! :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×