Sari la conținut
Forum Roportal
buhulon

Bishon Maltez

Postări Recomandate

Buan! Imi raspundeti la intrebarea de sus? Si mai am o problema. Se musca la o labuta pana ii da sangele?? Ce sa ii fac?? Neaparat trebuie sa il dau???

Cred ca are energie si nu si.o consuma cand este cu cineva acasa. Trebuie sa ii pui botnita,altfel,chiar nu stiu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai fost cu el la doctor? Poate are ceva la lăbuța aia, poate s-a înțepat in ceva și il doare. Cățeii asa fac, ling sau rod locul dureros.
Poate il lași prea mult singur in casa si de aceea roade? Sau il bați când strică ceva?
Soluția nu Este să il dai,soluția Este să il educi.
Își mai poate roade lăbuța si din cauza stresului. E stresat de ceva.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine, multumesc. Si mai am o intrebare. Am gasit purici pe el,desi cand l.am luat era deparazitat intern si extern. Si de ce nu prea mananca? Ii place mai mult mancarea gatita,dar nu ii mai dau de ceva timp, si mananca boabe fff putine... nu stiu de ce. Si mai am o intrebare. El nu face mereu pe scutecul absorbant pipi,doar pe langa. De ce oare? El a avut o parvoviroza(boala mortala) si nu trebuie sa o faca deoarece este vaccinat la timp. Acum e bine,numai ca nu mananca,face pipi pe langa scutecul absorbant chiar si cand e nou

Imi puteti spune de ce ?

buna..eu am un bichon maltese...fetitza. are noua luni si este cel mai frumos cadou primit vreodata. stau in garsoniera, in chirie si mai stau si intr un bloc plin d batrani. Dar nu am avut niciodata vreo problema cu ei. Nu este galagioasa (latra atunci cand este nevoie), este ff jucausa, este ff dragastoasa, te pupa mereu si are o energie pe care nu am reusit sa i o consum nici macar odata. In rest cainele orice ar fi el il ai asa cum il cresti. Il poti compara f mult cu un copil. eu d mica am invatat o sa manace orice, daca ii puneam supica sau mancare gatita in general ii puneam cu paine ca sa pape d toate, mancare de caini manaca orice ii dau, in cateva cuvinte: nu e mofturoasa deloc. Intretinerea ei nu ma costa deloc 3 mil jumate si nu inteleg pe ce dai atatia bani. Nici vaccinele toate adunate nu m au dus atata(poa am eu veterinar mai ieftin nus stiu). fiind alba unghiile le are tot albe si daca nu ai posibiliatte le poti taia aks, daca nu..la veterinar si mai mult d 10 lei nu costa, periatul il faci aks in fiecare zi, mancare nu e deloc scumpa..r.baita odata la 3-4 saptamani , iar samponul iti ajunge cateav luni lejer...nu e deloc greu d intretinut...dar functioneaza pe pincipiu..cum iti asterni asa dormi....

Este parerea mea si este modul in care eu am crescuto. Bafta tuturor celor ce vor sa si ia:). Inca ceva ca o noat personala: daca vreti sa luati unul d la o crescatorie...d oriunde...luati va ceav timp sa vizitati locul unde cresc..locul unde stau femelele masculii cum arata si detalii d genu, eu ce am intalnit...a fost bataie de joc si e pacat ca iei un puitz bolnav...

o zi frumoasa alaturi de bijuteriile voastre:)

Multumesc frumos! La fel!

Editat de Woulfy1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De aproape o luna tot pui intrebari aici si, din cate vad eu, situatia catelului se agraveaza. Ai fost cu el la medic? Noi nu suntem veterinari si nici nu avem globuri de cristal ca sa vedem de la distanta ce este in neregula cu catelul tau.

 

Zici ca a avut parvoviroza, a fost salvat de la o moarte crunta ca sa se chinuie si acum? Mergi cu el la medic, daca tu nu stii ce are, cum sa stim noi? Iar daca nu ai de gand sa-l ingrijesti asa cum merita, fa-i un bine si da-l spre adoptie, sunt sigura ca sunt multi oameni care ar vrea si ar putea sa aiba grija de el. 

 

Stiu, sunt rea, dar chiar nu inteleg cum de o luna intreaga pui intrebari aici fara nici macar un sem cat de mic ca ai fost cu el la veterinar. 

  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×