Sărmăluţa 0 Report post Posted September 22, 2007 Cumpar manuale de clasa a XI-a de la cei mai mari. Deocamdata am nevoie de: - Geografie - Catalina Serban, Nicolae Ilinca - Limba romana - Adrian Costache, M. N. Lascar, Florin Ionita (Editura Art) Voi mai spune pe parcurs ce imi mai trebuie :cheer: Share this post Link to post Share on other sites
aaa1234 8 Report post Posted September 22, 2007 Sa stii ca exista librarii pentru chestii de-astea. Share this post Link to post Share on other sites
Nebuloasa 7 Report post Posted September 22, 2007 Poti vorbi in liceul tau, cu cei care sunt acum clasa a XII. Share this post Link to post Share on other sites
Sărmăluţa 0 Report post Posted September 22, 2007 Sa stii ca exista librarii pentru chestii de-astea. Istet mai esti! :) . Te-ai gandit ca eu vreau sa le iau mai ieftin? De ce sa nu incerc si asta daca se poate? Share this post Link to post Share on other sites
Mallorca 1 Report post Posted September 22, 2007 păi şansele de a găsi elevi fix de v Share this post Link to post Share on other sites
Artemis_Dida 19 Report post Posted September 23, 2007 EU vand manuale de a XI-a si a XII-a lista de carti o v-o dau mai incolo....:) Share this post Link to post Share on other sites
Artemis_Dida 19 Report post Posted September 25, 2007 Lista de carti: manuale matematica cls. XI-a si a XII-a ed. Carminis, autori Marius si Georgeta Burtea (M1) manual romana cls. a XII-a ed Sigma, autori Manolescu, Ardeleanu, Stoica... manual biologie cls. a XI-a ed. Sigma, autori Nanea, Arinis, Vasile (B1) manual biologie cls. a XII-a ed. Gimnasium, autori Ene, Brebenel, Sandu... (B1) manual istorie cls. a XI-a ed. Humanitas, autori Oane, Ochescu manual istorie cls. a XII-a ed .Humanitas, autori Dumitrescu, Manea, Nita, Pascu, Trandafir... culegeri de filosofie, matematica, romana.... deci? :blink: Share this post Link to post Share on other sites
BubulinaPl 0 Report post Posted October 4, 2007 Salutare! Am si eu cateva manuale si culegeri de vanzare....Sunt in stare f buna....si nu le dau nici scump vreau doar sa scap de ele...decat sa le arunc....mai bine mai castig si eu un ban....si plus de asta vreau sa-i ajut si pe cei care au nevoie de manuale mai ieftine decat pe piata...ca pana la urma n-are rost sa cumperi un manual nou-nout....si apoi sa nu mai ai ce sa faci cu el ....in fine. Daca aveti nevoie de orice manual sau culegere ma puteti contacta. Daca ar fi sa spun asa cateva materii pentru care pot sa va ajut cu materiale...acestea ar fi matematica, fizica, chimie, biologie, informatica si istorie. Apropo eu sunt din PLOIESTI. Manualele si culegerile sunt toate pentru liceu si pentru bac si admitere. Share this post Link to post Share on other sites
vand manuale si culegeri 0 Report post Posted October 10, 2007 vand manuale si culegeri clasele 9-12 la preturi f bune: clasa a 9 a:istorie, editura Corint biologie,ed All clasa a 10 a:romana, ed corint biologie,ed corint fizica, ed polirom clasa a 11 a: franceza , ed cavallioti geogra, ed corint fizica,ed all istorie,ed corint matematica, ed art matematica, ed carminis clasa a 12 a: matematica, ed paralela 45 lb si lit romana, ed corint geografie, ed humanitas chimie, ed all ghid de pregatire ptr bac, 2007 ptr -mate -bio -geografie biologie ptr bac si admitere in invatamantul superior - alexandru croitoru pentru ASE matematica - gheorghe cenusa,si geografie ed meteor press, adica cele cerute ptr admitere PENTRU CEI DIN BUCURESTI INTERESATI,0746203069 Share this post Link to post Share on other sites