Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
monique

Kylie Minogue are cancer!

Recommended Posts

Cantareata australiana a aflat ca sufera de cancer la san, intr-o faza incipienta... in aceste conditii ea si-a anulat toate concertele pe care le avea programate si va incepe tratamentul pentru acesta afectiune... din fericire, cancerul a fost depistat la timp...

Mie imi pare sincer rau...asta e dovada ca bolile nu ocolesc pe nimeni! Oricum, e bine ca la-a depistat la timp si are mari sanse sa scape :)

nu...nana mea a murit de cancer...dar lumea nu se termina aici...are posibilitate sa rezolve problema sper sa aiba si sanatate

Au fost si alte vedete feminine care sa-au confruntat cu aceasta boala care poate deveni necrutatoare daca nu e depistata la timp... sa n-o uitam pe Anastacia care si-a intrerupt activitatea mai bine de un an, timp in care a suferit o interventie chirurgucala, insa si-a revenit... cu siguranta si caylie va fi oca in cele din urma... :)

eu cand aud de boala asta mi se ridica parul pe mine . cunosc ce inseamna cancerul pentru ca nu demult timp bunica mea a murit de aceasta boala .

sper sa fie bine caylie si sa o vedem cat de curand sanatoasa :)

Cantareata australiana a fost operata aseara si se pare ca are toate sansele sa se vindece complet... de acum incepe recuperarea... medicii au laudat-o pentru felul in care sa-a comportat, fiind foarte ascultatoare, respectand cu strictete indicatiile doctorilor... :huggles: :huggles: :cheers:

Cantareata australiana a fost operata aseara si se pare ca are toate sansele sa se vindece complet... de acum incepe recuperarea... medicii au laudat-o pentru felul in care sa-a comportat, fiind foarte ascultatoare, respectand cu strictete indicatiile doctorilor...

Normal doar nu avea de ales decat sa asculte ....iar la banii care ii are cum sa nu se faca bine doar isi permite orice tratament vrea sufletelul ei in orice caz ......SANATATEA e mai buna decat toate !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this