Sari la conținut
Forum Roportal
je_2shae

athlon 6000+ da' ce placa de baza?

Postări Recomandate

mah trebuia sa fac acum configuratia pentru pc-ul nou si am nevoie de ceva ajutor, nu pot sa iau decat de la xpo sau de la depozitul de calculatoare,astea sunt la mine in oras, pretul sa fie cam la 20 milioane,numai unitatea o schimb, ca procesor as merge pe athlon 6000+ varietatea fiind f mica si pentru ce vreau eu e ok procesorul problema e ca la xpo,unde e totul destul de ieftin, au placi de baza numai de la asus si asrok iar cu socket am2 doar de la asus si nu par a fi prea stralucite,daca ma poate ajuta... nu vreau sa iau o placa proasta, daca stiti oferta de la magazinele astea doua poate imi zice ti si mie ce credeti ca e mai binenici o placa video prea buna nu am gasit al xpo, voiam ceva peste 256 chiar daca ma costa mai mult, daca stiti ceva care a confirmat nu trebuie sa fie neaparat nou aparut pe piata, sa nu imi faca probleme mai incolo, mc mult

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot dai 2000 lei pe un sistem, mai adauga 30 si cumpara din Bucuresti, de la magazinele online (30 fiind un pret maxim pentru transport). Si uite asa ai varietate ;)

Incepe cu PC Garage , au o oferta mai mult decat decenta. La Pop Store au iarasi preturi bunicele, dar nu stiu cat de variata este oferta. Alta optiune este NShop.

 

Anyway, Google te poate ajuta. Cauta "magazin IT online".

Editat de daimon

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×