Sari la conținut
Forum Roportal
alina_oradea

Cum sterg datele din campul de cautare Google?

Postări Recomandate

pentru internet explorer(ca dasta ai)faci in felul urmator:Tools>>>internet option>>>si acolo unde scrie "deldete temporary files,cookies.......etc" dai DELETE>>>apoi dai "delete all">>>>apoi Apesi "ok">>>si apoi stai cuminte!!! :good:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
va rog ajutatima sa pot sterge ceea ce an cautat pe google pt k nu sunt prea priceputa in ale calc si vreau sa sterg acele cuvinte.am internet explorer si windows xp dak conteaza lucru asta.va multumesc.

 

Nu e nevoie sa stergi ceva. Din Internet Explorer alegi menul Tools->Internet Options. Apesi pe tab-ul Content de sus, dai click pe butonul AutoComplete si debifezi Web Addresses si Forms. Asa nu vor mai aparea automat paginile de internet vizitate anterior si nici frazele din formulare (gen google, email etc.). Pentru stergerea definitiva a formularelor apasa butonul Clear Forms. Dai OK si gata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci cred ca o sa te ajute!Pentru Internet Explorer alegi meniul -Tools->Internet Options,apoi - Content de sus, dai click pe butonul AutoComplete si debifezi Web Addresses si Forms.Iar pentru stergerea definitiva a formularelor apasa butonul Clear Forms.Succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×