Sari la conținut
Forum Roportal
FAFAFA

Vista-Sound Problems

Postări Recomandate

De cateva zile mi-am instalat si eu Windows Vista Home Premium, am instalat cel mai nou driver de sunet Realtek pentru vista, chiar si WIndows Update spune ca e cel mai nou, dar din nu stiu ce motiv nu merge, in Device Manager il arata la Sound, Videos and game controllers cu semnul exclamarii si cand dau proprieties si scrie "This device cannot start. (Code 10)

 

Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available."

Am facut si asta si tot nimic. Ma ajuta cineva? :D

Merci anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

numai 2 am :juggle: ( plus subbuffer), dar problema nu e cu boxele, problema e ca nu recunoaste palca e sunet ( code 10 )

Editat de Grand master D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
problema e ca nu recunoaste palca e sunet ( code 10 )

 

Incearca pe site-ul producatorului placii de sunet, sau placii de baza daca sunetul este on-board, - support.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca o va recunoaste nu vei auzi 5.1 -7.1 .Acelasi lucru l-am patit si eu chiar cu placa audio recunoscuta - si care,adevarat,este integrata pe motherboard insa aceasta motherboard e de ultima generatie si certificata - vezi doamne- Vista Premium.Toate bune si frumoase dupa cum am spus...recunoscuta de vista ,placuta ,dragoste mare :juggle: ...teste privind satelitii din audio manager si mergeau toti de rupeau...dar...surpriza cand sa-i dau play cu media player auzeam doar 2.1 so...pune mana -eu - si cauta un player care sa scoata de capu lui 5.1 ca vista nu e in stare sa scoata in media player-ul sau- abtineti-va de la comentarii cum ca nu stiu eu sa...am intrebat si experti de pe softpedia + ca nu-s nici eu vreun noob -..am intrat pe site-ul batranului winamp,am dld ultima versiune si astfel am auzit si 5.1 ...intre timp am scos vista ptr. ca incepusera sa ma streseze erorile - care, adevarat s-au rarit de la ultima mea saptamana de teste dar care sunt inca suficient de numeroase ptr. a te face sa apreciezi la maxim XP-ul .

Editat de SeqenenreTao

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mi-am instalat iar XP peuntru ca placa audio nu e destul de buna pentru vista :D . Dar am citit pe net ca o sa mearga bine cand o sa apara Service Pack 1 pentru Vista... deci pana atunci astept :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt situatii cand un simplu rollback ajuta.

Oricum sfatul meu e sa eviti Vista in versiunea alpha. Inca e plin de buguri..si pana mai lucreaza la el si scot niste update pack-uri ca lumea o sa treaca ceva vreme.

Daca tot simti nevoia sa ai un "Vista look" pe calculator incearca un Transformation Pack. Sunt cat se poate de safe si le poti dezinstala cand te saturi de ele.

 

http://www.crystalxp.net

Editat de ALX

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×