Sari la conținut
Forum Roportal
blueone

Violenta pe stadioane

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Zilele trecute, ca tot omul, deschid televizorul la ora stirilor de seara si descopar cu stupoare ca tot ceea ce a vrut sa insemne sportul pentru omenire nu mai exista.

Mai concret...La un meci de fotbal din America Latina (am fost atat de bulversata incat nu-mi mai pot aduce aminte tara si nici echipele combatante), mai multi indivizi din specia primate au omorat cu cruzime specifica criminalilor de profesie un suporter, culmea tot al aceleiasi echipe...

Intreg masacrul a fost filmat in direct...Imaginile au fost socante si lipsite de orice urma de omenie...

Am ramas marcata de acest eveniment nedorit...

No comment

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce parere ai insa acum,mai nou de gesturile lui MM Stoica...Forta STEAUA!!! :evil:

[snapbacca]42476[/snapbacca]

Rusine! imi este rusine cu conducerea Stelei si spun asta pentru.ca tin cu aceasta echipa,dar asa e la noi...........................Rusinica!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce pertentii putem avea la oameni gen Becali, MM Stoica, etc. Fata de ceea ce a postat "blueone" aici lucrurile stau total diferit. Pai cum tu un om care te respecti , presedinte de club dealtfel sa te injosesti in asa hal. Ce vroia sa demonstreze? Sa faca impresie buna in fata lui Becali? MM Stoica e un lingau care crede ca banii fac totul(ca si becali dealtfel). Steaua pentru. multi este un brand pe care il tin la cap in loc de icoana. In mainile oricui ar fi Steaua va fi in acelasi mod criticata, iubita, sau hulita. Steaua este mai intai a suporterilor, iar pe ei nu ii prea intereseaza cine o conduce si ce alte interese sunt. In felul in care unii se duc la biserica duminica de duminica si cred in ceva (cam ciudata comparatia) asa si suporterii Stelei au facut o icoana din nuantele ros-albastru.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×