Sari la conținut
Forum Roportal
Hetzenauer

Luminati-ma si pe mine

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Hostul meu a introdus de putina vreme o chestie noua... analiza SEO gratuit pentru clienti. Ca tot romanul, daca e gratis... hop si eu. Fiind primul care e cerut asa ceva, am acceptat sa posteze analiza pe site-ul lor, ca exemplu http://www.archangelhost.net/example_repor...e_optimizer.htm Acum trecem peste faptul ca nu am cerut analiza pentru un cuvant cheie care sa fie foarte important pentru mine (greseala mea)... ceea ce ma zapaceste e lungimea raportului si faptul ca nu prea inteleg in totalitate despre ce e vorba acolo (SEO e 99% enigma pentru mine). Daca e cineva care are mai multa experienta in domeniu si e amabil sa arunce o privire peste raportul cu pricina, m-ar interesa o opinie de genul... "e bun" sau "e teapa" sa stiu daca ma apuc sa muncesc la tot ce zic ei acolo. Plus de asta... gratuit e doar prima data, dupa asta se plateste. M-ar interesa daca face pretul un raport de genul ala, adica 15 usd. Muuuulte multumiri cui ma lumineaza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Echipa mea de web design ofera consultanta SEO( search engine optimizer) pe gratis. Sa iti explic ce inseamna seo ar fi prea mult deci poti sa intri la mine la semnatura pe blog la categoria SEO ca sa intelegi mai bine. Si nu merita banii. :suicide:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Analiza aceea pe care ti-o ofera ei iti da mai mult dureri de cap in loc sa iti prezinte lucrurile mai pe intelesul tuturor. E facuta pentru romani cred: sa fie mult... sa fie mult.

 

Rezultatele oferite de acel raport sunt totusi bune in special cele care iti prezinta unde nu ai pus atributul ALT in tag-urile <img>. E de ajuns sa il folosesti o singura data si sa retusezi un pic site-ul pe unde descoperi lacune.

 

In concluzie: Nu e teapa insa ce e prezentat acolo nu e vreun mare secret si tu ca webmaster ar trebui sa iti cunosti site-ul ca-n palma, neavand nevoie de vreun astfel de script care sa iti extraga numarul de link-uri dintr-o anume pagina... numarul de cuvinte cheie, etc...

 

O mare parte din rezultatele oferite de acest raport, le poti obtine pe gratis oricand aici : www.iwebtool.com/tools/ asa ca mai analizeaza inainte sa dai acei bani.

 

Cum un aspect foarte important este pe ce alte pagini exista link-uri catre site-ul tau, iti recomand sa folosesti si acest site in dezvoltarea site-ului :

 

www.smartpagerank.com/pagerank-backlinks.php

 

Mult succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×