gabimache 0 Report post Posted August 16, 2007 cine se ofera sa ma ajute si pe mine sa fac un overclock la un procesor intel... sper sa mearga pozele care le-am pus ...facute cu cpu-z .... astept sfaturi .... va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Koolcsy 0 Report post Posted August 16, 2007 de ce vrei sa faci OC ? Share this post Link to post Share on other sites
gabimache 0 Report post Posted August 16, 2007 pai pentru jocuri ..... si am anumite jocuri aparute acum in 2007 care cer minim 3 ghz ... cine ma poate ajuta astept raspuns.... !! Share this post Link to post Share on other sites
baronu_gbr 0 Report post Posted August 17, 2007 pai pentru jocuri ..... si am anumite jocuri aparute acum in 2007 care cer minim 3 ghz ... cine ma poate ajuta astept raspuns.... !! Stai cuminte ca-l linistesti de tot ...si o sa te mai joci pe 486 Share this post Link to post Share on other sites
Bismarck 0 Report post Posted August 21, 2007 (edited) pai pentru jocuri ..... si am anumite jocuri aparute acum in 2007 care cer minim 3 ghz ... cine ma poate ajuta astept raspuns.... !! sa nu uitam ca procesoru are multe functii dar pentru jocuri, in special pentru cele din 2007 sau ma rog mai noi, placa video e cea care iti da performanta . Procesorul tau e mai mult decat decent si din cate vad e deja overclokat. In plus io zic sa nu te mai risti avand in vedere ca e un Prescot ... (adica printre, daca nu cel mai fierbinte) Daca un procesor de generatie noua executa in jurul a cateva zeci de Gflops o placa video face cateva sute bune iar astea High End depasesc mia ... Edited August 21, 2007 by Bismarck Share this post Link to post Share on other sites