Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
oannysocute

Bmw x3 sau Noul hyundai santa fe ?

Recommended Posts

Trebuie sa imi iau o noua masina , si am ochit Noul hyundai santa fe cu un consum excelent, desingn, confort, securitate...super ! ...dar ca sa ma conving...ma duk la Hyundai in Constanta si fac un test drive... Se conducea excelent, mai usor decat o renault clio...parca plutea ! nu i se auzea nici motorul..excelenta...dar....ca sa ma conving mai bine..ma duc si la bmw...si fac un test la x3...si...pret putin mai mare, aceleasi dracii avea ca si Santa fe-ul... Dar...se conducea mai greu, parca conduceam o skoda octavia , nu mi s-a parut nimic special la x3...si pentru ca e bmw...LOGIC CA E MAI SCUMP!...iar motorul facea mai mult zgomot..iar designul imi place mai putin... deci...raman pe santa fe pe diesel cu 150 CP! .... alte pareri? ii dau comanda peste cateva saptamani! :lol:

post-110332-1187009791_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trebuie sa imi iau o noua masina , si am ochit Noul hyundai santa fe cu un consum excelent, desingn, confort, securitate...super ! ...dar ca sa ma conving...ma duk la Hyundai in Constanta si fac un test drive... Se conducea excelent, mai usor decat o renault clio...parca plutea ! nu i se auzea nici motorul..excelenta...dar....ca sa ma conving mai bine..ma duc si la bmw...si fac un test la x3...si...pret putin mai mare, aceleasi dracii avea ca si Santa fe-ul... Dar...se conducea mai greu, parca conduceam o skoda octavia , nu mi s-a parut nimic special la x3...si pentru ca e bmw...LOGIC CA E MAI SCUMP!...iar motorul facea mai mult zgomot..iar designul imi place mai putin... deci...raman pe santa fe pe diesel cu 150 CP! .... alte pareri? ii dau comanda peste cateva saptamani! :haha:

 

 

Buna,

Poti sa-mi spui si mie la ce pret te-a dus, ce dotari ti-ai pus pe ea?

Mersi,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trebuie sa imi iau o noua masina , si am ochit Noul hyundai santa fe cu un consum excelent, desingn, confort, securitate...super ! ...dar ca sa ma conving...ma duk la Hyundai in Constanta si fac un test drive... Se conducea excelent, mai usor decat o renault clio...parca plutea ! nu i se auzea nici motorul..excelenta...dar....ca sa ma conving mai bine..ma duc si la bmw...si fac un test la x3...si...pret putin mai mare, aceleasi dracii avea ca si Santa fe-ul... Dar...se conducea mai greu, parca conduceam o skoda octavia , nu mi s-a parut nimic special la x3...si pentru ca e bmw...LOGIC CA E MAI SCUMP!...iar motorul facea mai mult zgomot..iar designul imi place mai putin... deci...raman pe santa fe pe diesel cu 150 CP! .... alte pareri? ii dau comanda peste cateva saptamani! :P

Alege ce-ti place mai mult. Despre Hyundai pot sa-ti spun ca sint foarte fiabile, eu am un accent ( noul...) acus am 40 000 km si nu am avut nici un fel de problema. Si eu am ales din vre-o 5 masini din care 4 le-am testat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×