Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

M-am uitat cand eram mai mica, prin clasa a treia, dar nu eram fana. Ultima data m-am uitat cu o fata la YuYu Hakusho si mi s-au parut...nasol.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Singurul anime la care mam uitat este Naruto mam uitat la cateva episoade ... animeurile sunt pentru astia mai moi la personalitate ... mai bine uitati-va la Tom si Jerry alea is mai faine ... :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Singurul anime la care mam uitat este Naruto mam uitat la cateva episoade ... animeurile sunt pentru astia mai moi la personalitate ... mai bine uitati-va la Tom si Jerry alea is mai faine ... :blink:

 

Tom si Jerry nu e anime :)

 

Mie imi plac animeurile fff mult chiar daca de la un timp nu m-am mai uitat deloc ca nu mai am timp de nimic 8)

Sa tastez si ce-mi place 8) :

Kaleido Star, Kiddy Grade, Elfen Lied, Spiral, Mew Mew Power, Sailor Moon :D si mai multe :o:

Editat de Angel.
Fără mirckisme.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine animeurile sunt un hobby. Am inceput sa ma uit la ele aqm vreo 6 ani si de atunci nu m-am mai oprit. Am trecut prin niste "etape" q ele, intai ma uitam cateva ore la ele si apoi stateam si o zi intreaga in fata la pc (nu e prea sanatos pt ochi dar ce sa zic...... eram obsedata, mai ales cand era un anime care imi place). Acum am mai crescut si mi-am ramificat hobby-urile p baza la animeuri, adik mai citesc si manga si FOARTE mult fanfiction (cu toate ca fanfiction nu are acelasi curs de poveste dar e interesant cum schimba unii povestea) mai ales yaoi pt Inuyasha,Yu Yu Hakusho, Devil May Cry, Naruto si Bleach (yaoi is the best ;)) sau crossovers intre ele si ascult si melodiile din animeurile care imi plac. As vrea sa desenez personaje, k imi plac desenele foarte mult, dar din pacate am 0 talent la desen :lol: . De cand am inceput sa ma uit la animeuri nici nu prea ma mai uit la filme, ma uit la ele doar la cinema dak apare unul mai interesant. Parerea mea e ca animeurile pot fi un hobby, mai ales cand stai mai mult d 3 ore cautand sau uitandu-te la ele iar cei care s-au uitat odata la un episod sau la un serial mai vechi care poate k nu avea cea mai buna grafica sau poveste nu au de ce sa zica k animeurile sunt porcarii sau ceva de genu (incercati si serii mai noi sau cereti cuiva care se pricepe la animeuri sa va zik o serie buna si daca nici atunci nu va place asta e, gusturile nu se discuta!)1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca vizionarea animeurilor poate fi considerata un hobby, la fel ca si vizionarea filmelor de epoca sau alte genuri.

Si mie imi plac mult animeurile.Le gasesc ca fiind foarte interesante, placute si usurele. Pana acum am mancat Naruto, Naruto Shippuden, Bleach, Kuroshitsuji si multe altele.Si cele yaoi mi se par tare dragute :)) , desi unii le considera scarboase.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×