Sari la conținut
Forum Roportal
Sahn_Red

Banii de pe internet?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dupa cum spun statisticile peste 95% din persoanele din Romania folosesc internetul doar pentru muzica,filme,informare,comenzi online etc.. si doar 5 % obtin profit de pe urma internetului eu apartin majoritatii deci folosesc in mare parte internetul pentru informare,comenzi etc...intrebarea mea este ->Cum se pot scoate bani de pe internet?ASTEPT SFATURI DE LA PERSOANE CARE AU DEAFACE CU ASA CEVA Cred ca pe multi ii intereseaza acest subiect... :cheer: :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai mai multe posibilitati.

1. Inveti sa faci site-uri partea de programare (ex. php & mysql, .asp) sau webdesign (ex. photoshop), site-uri pentru tine (cu reclame, afiliere castigi bani), firme sau persoane fizice (site-uri personale ale acestora).

2. Inveti Linux si Windows in special partea de administrare servere, poti sa fi platit pentru ce faci de acasa daca chiar esti bun in ceea ce faci.

3. Inveti programare, scri cateva programe freeware sau shareware si te faci remarcat. Daca sunt shareware le poti vinde, sau te angajezi la o firma de soft.

4. Investi statistica, cum sta treaba cu probabilitatea, estimarile si investesti la bursa online.

Astea sunt doar cateva modalitati de a face bani online, cu siguranta mai sunt si altele, astea mi-au venit in minte acum.

Mult succes.

Editat de AdrianX

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si yo vreau sa fac bani pe net, da` nam cum :ermm: . ca alea de mai sus la mine nu merge. zicetzi si voi o modalitate mai simpla asa, de pe scaunul de la birou. sau jocuri piramida daca stiti , si daca stiti ca merg sigur alea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dupa cum spun statisticile peste 95% din persoanele din Romania folosesc internetul doar pentru muzica,filme,informare,comenzi online etc.. si doar 5 % obtin profit de pe urma internetului eu apartin majoritatii deci folosesc in mare parte internetul pentru informare,comenzi etc...intrebarea mea este ->Cum se pot scoate bani de pe internet?ASTEPT SFATURI DE LA PERSOANE CARE AU DEAFACE CU ASA CEVA Cred ca pe multi ii intereseaza acest subiect... :ermm: :doh:

Cred că Internetul este perceput

Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum se pot scoate bani din şosele !! Sigur şi rapid, e garantat 100% !!

Pasul 1 : devii peştele unei femei disperate, şi o pui să se prostitueze. Pasul 2 : o scoţi pe marginea şoselei, unde este remarcată cel mai bine. Pasul 3 : iei o anume parte din bani. Simplu şi uşor :lol2:

 

Cam aşa şi cu netul. Ori

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... Venituri sigure nu există, doar dacă desfăşori
Editat de harald

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ideea e ca internetul -printr-un site- iti permite o afisare a marfii mult mai buna decat orice alt magazin tocmai prin numarul mare de potentiali cumparatori ce pot viziona marfa simultan.Binenteles ca sunt sectoare in care internetul-magazinul virtual- nu poate face fata magazinului dintr-un complex comercial - cum ar fi magazinele de imbracaminte - insa sunt sectoare in care vanzarile prin intermediul magazinelor online au crescut extraordinar de mult - cum ar fi sectorul IT - si in care cred ca vor face legea pe viitor.

Bani pe net e impropriu spus...mai corect - in cazul acesta - ar fi bani prin -intermediul- net.

Editat de SeqenenreTao

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sistemele de joc piramida sunt pentru a pacali fraieri si ai aduce la faliment si ingropa in datorii.

 

Pe langa sistemul de joc piramidal DELFIN care nu e pe net ci e in realitate si care a bagat in datorii uriase mii de fraieri mai e si pe net unul asemanator:

 

sa trimiti 6 lei cate 1 leu la fiecare adresa sa modifici lista incat sa iti pui numele tau pe ultima pozitie, si apoi sa publici pe 200 de forumuri.

 

1. De ce pe ultima pozitie neaparat?

2. De ce pe 200 de forumuri?

 

1. Oare cati fraieri trimit bani la cei din lista publicata pe 200 de forumuri?

2. Pe toate cele 200 de forumuri vei fi banat permanent si nu iti mai poti face astfel prieteni. Ba chiar si topicurile vor fi sterse.

3. Si eu pot zice ca printr-un joc am facut 100.000 Ron peste noapte. Si sa fraieresc o multime de creduli.

 

Nu va bagati in asa ceva.

 

Ia ganditi-va ce a-ti fi putut face cu 6 Ron? Cu 6 Ron puteti sa va luati de ex un pachet de cafea sau puteti sa ii dati copilului cei 6 Ron sa isi ia 4 ciocolate de 1,5 lei, Ia ganditi-va cati prieteni va puteti face postand linistiti pe 200 de forumuri?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu chiar crezi ca cei care posteaza textul ala l-au si citit? Il repeta si gata. Dar, da, piramidele sunt la moda acolo unde nu este promovata valoarea :lol2:

 

Alethia - punandu-te pe ultima pozitie, te asiguri ca numele tau va urca gradual in lista. Pe masura ce intra si altii in joc, numele tau urca, si astfel primesti bani de mai multe ori. Iar numarul de 200 era ales orientativ. Un fel de substitut pentru "in cat de multe locuri poti tu". Dar hai sa nu ne legam de detaliile tehnice, e o idee stupida si atat :haha:

Editat de daimon

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×