Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
SpiderPig

W960i - 8GB of Fun

Recommended Posts

W960i - o combinatie interesanta de SmartPhone si Walkman plus cateva functionalitati atractive inghesuite in 8GB spatiu de stocare. Un reusit gadget de la Sony Ericsson pe o platforma Symbian. Access nu doar la GSM si 3G cat si la retelele WiFi (killer application). Display ceva mai mare de 6cm Folosind interfata UIQ (Symbian) poti accesa tactil multimedia destul de facil (se zice ca ar reactiona ceva mai rapid comparativ cu alte smartphone-uri pe aceasta platforma).

Mai are si o camera de 3.2M cu autofocus si blitz.

Reda fisiere video la calitate TV.

Are text recognition atunci cand folosesti stylus-ul.

Are TrackID - song recognition ce ghiceste de cine este cantata, numele melodiei si albumul.

Folosind USB2.0 poti transfera 1GB de muzica in aprox 3min. Are o aplicatie pentru PC pentru managementul fisierelor multimedia pe care vrei sa le copiezi pe/de pe Walkman. Cei de la SE se lauda cu 27 de ore de playback cu o singura incarcare a acumulatorului.

Designul este slim, placut dar functional.

 

Specificatii:

http://www.go4it.ro/specificatii/1977/Sony...commentError=ok

 

Prezentari:

http://www.youtube.com/watch?v=cG8174ZZUy0

 

post-109284-1186349464_thumb.jpg

 

Eu am un W810i de care sunt foarte multumit si vad in W960i un posibil succesor. As vrea Pareri/Opinii/Sfaturi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu personal am o parere foarte proasta despre telefoanele cu memorie interna flash de mari dimensiuni. Riscul de coruptie a memoriei e mare, si cu W950 au fost asemenea probleme, si acest sisc creste cu marimea memoriei. In al doilea rind dupa parerea mea 8GB e un volum gigant de date, mii de fisiere, greu de gestionat in telefon, eu o vad ca inutila. Acesta este noul trend la SE si la Samsung ca sa invioreze vinzarile, dar eu cred ca e un nonsens. As fi preferat sa aiba vreo suta de MB de memorie interna si un slot de card, astfel incit daca am probleme cu memoria sa nu trebuiasca sa merg cu telul in service.

 

Altfel? Un telefon beton, incarcat cu functii si cu un design de nota 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm... 8 gb e mult; dar cu ieftinitura mea fara limita de memorie a-si putea sa imi iau pur is simplu 2 de 4 GB.... Oricum am una de 1 GB si inca n-am pus nimik pe ea............

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×