Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

mergi la medicul lui de familie si el o sa-ti dea adresa celor care se ocupa pentru a primi pensie de handicapat si salarul pentru insotitor. Cauta si pe google.

Am fost la medicul de familie ma trimis la neurologie am fost si acum tre sa mergem la psihiatrie .Am vb cu neurologul si a spus ca este posibil sa luam o pensie de handicap.Ramane de vazut ce rezolv azi la psihiatrie mersi mult pt raspuns

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa aud povestile voatre. Eu am o cunostinta care sufera de aceasta boala dar din fericire in cazul lui boala evolueaza extrem de incet si pana si medicii din Cluj care se ocupa de cazul lui sunt uimiti. Tot secretul in cazul lui e ca fumeaza o data sau de 2 ori pe saptamana putin canabis. Aceasta planta stimuleaza tot creierul si previne deteriorarea cauzata de Alzheimer. Din pacate utilizarea canabisului chiar si medical e interzisa in Romania, desi e dovedit ca aceasta planta e cel mai bun medicament care exista in momentul de fata impotriva acestei boli cumplite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut un documentar asemanator. Intr-un stat sau chiar cateva din SUA este legala marijuana pentru ameliorarea unor stari profunde de durere, cauzate de boli incurabile. Se prescrie pe reteta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru toti cei cu probleme degenerative ale sistemului nervos, recomand sa va uitati la acest filmulet. Este in limba engleza, este usor de inteles, are aproape 18 minute si nu incearca sa va vanda nimic. Este vorba despre un remediu destul de rapid care se refera exclusiv la alimentatie si este uimitorpentru ca va explica absolut tot ce trebuie sa stiti despre acele alimente care sunt extremm de accesibile. Nu interactioneaza cu tratamentele pentru aceste boli (Alzheimer, Scleroza Multipla, Parkinson etc). Sanatate multa si va doresc sa functioneze!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Celebrul actor Chris Hemsworth, starul din Thor, a primit o veste cumplită din parte medicilor. Deși are doar 39 de ani, are un risc foarte mare să facă Alzheimer, o boală neurologică degenerativă pentru care nu există tratament.   

Chris Hemsworth a moștenit de la ambii părinți gena ApoE4, fapt care îl face de opt până la zece ori mai predispus să dezvolte această boală în viitor. „Nu este ca şi cum mi-as fi dat demisia, însă această veste a declanşat ceva în mine care m-a făcut să vreau să îmi iau o perioadă de timp liber“, a spus actorul.    Riscul nu poate fi eliminat, dar anumite terapii preventive pot întârzia apariția bolii. „Este vorba despre managementul somnului și al stresului, nutriție, mișcare, fitness”, a mai spus actorul, potrivit BBC. El a mărturisit că bunicul său a suferit de Alzheimer."

https://www.cnn.com/2022/11/17/entertainment/chris-hemsworth-limitless/index.html

https://evz.ro/veste-cumplita-din-partea-medicilor-pentru-un-celebru-actor-de-la-hollywood-a-decis-sa-se-retraga-din-viata-publica.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×