Sari la conținut
Forum Roportal
iepu'

Glomerulonefrita cronica

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

dragii mei, sunt o femeie care iubeste natura, curcubeul,muzica buna,viata cu bune si cu rele insa destinul a facut ca sotul meu sa fie atins de o boala crunta...glomerulonefrita cronica...il iubesc asa cum este el si as face absolut tot ce imi sta in putinta sa il ajut sa redevina sanatos ca inainte.daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema trista si grava il rog din suflet sa imi scrie.va multumesc anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sarut`mana Doamna! am observat ca mesajul este din 2007. putin timp o trecut de atunci. Ce pot sa spun este ca si eu ma "confrunt" cu "glumerulonefrita" asta ... tot cronica din cate am inteles si mai stiu ca e de la 1 la 5, iar a mea e 3. Ideea este ... ca nu se poate face nimic, decat o intarziere .... Le-am spus prieteniilor ca daca incep sa intru la dializa fac accident "din greseala" cu masina .... oricum aia o sa zica ca am adormit la volan .... la cat de intelectuali si profesionisti sunt! Pe lume exista si bine si rau .....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am putut sa nu intervin cand am citit ce a scris Bogdan.

Sotul meu (41 ani), a fost diagnosticat in aprilie 2007 cu insuficienta renala cronica III. Din pacate, fara o explicatie, a evoluat f repede si in sept a ajuns cu creatinina la 15. Nu am avut de ales, pt a merge mai departe, decat sa incepem dializa. Din oct 07 face dializa peritoneala automata (a facut 2-3 luni si manuala) si acum cautam orice sansa sa facem transplant. Starea sanatatii nu este f buna, a lucrat tot timpul, acum ne pregatim de concedii medicale pt a ne ocupa cat putem de mult de gasire donator si ulterior operatie. Dumnezeu, anul trecut (acum 2 luni), ne-a daruit un copilas (obtinut prin FIV, dupa un FIV nereusit in mai 07) si avem toata puterea din lume sa luptam impreuna pentru sanatatea tatalui lui.

 

Sunt o femeie care a cunoscut FERICIREA langa sotul ei. In afara vietii alaturi de el, nu mai exista altceva. Suntem de 6 ani impreuna si viata mea numai alaturi de el si de copilasul nostru are sens.

Viata este o lupta si Dumnezeu daca ne-a dat "incercarea asta" este pentru ca stie ca putem sa o ducem si sa trecem peste ea.

Iti doresc sanatate si multa putere sa-ti accepti destinul!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×