Sari la conținut
Forum Roportal
hans

Nesemnalizarea lucrarilor pe drumurile publice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In saptamana trecuta, o cunostinta, mergand pe D.E. 51 dinspre Cluj spre Zalau, la urcare pe o panta intr-un viraj a derapat pe criblura proaspat intinsa de lucratorii de la drumuri, si a iesit in decor, mai precis intr-un sant ''antitanc'' :bye: de pe marginea drumului.Beleaua e ca nu avea asigurare CASCO, deoarece masina era proaspat adusa de dincolo. :beee: Ce parere aveti, are sanse sa castige procesul cu AND, deoarece politia ajunsa la fata locului, a costatat cu stupoare si consemnat in procesul verbal faptul ca ''lucrarile pe carosabil nu erau semnalizate'' si ''criblura nu era fixata cu nici un fel de liant''?

Eu unul astept cu nerabdare rezultatul, avand in vedere ca am fost unul dintre sustinatorii lui sa le intenteze proces celor de la AND.Cred ca ar fi un bun inceput de a-i determina pe cei de la AND sa nu-si mai bata joc de participantii la traficul rutier care platesc taxe peste taxe, silindu-i sa le compacteze criblura folosita la tratamentul drumurilor cu propriile autoturisme, mai scumpe sau mai ieftine. :tease:

Daca mai cunoaste cineva vreun caz asemenator, il rog sa vina cu detalii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu o luna in urma,proaspat sosita in tara,am observat cum din 10 masini,5 intrau intr-o groapa de toata "frumusetea" si mai luau pe dedesupt o chestie din fier ce nu semnaliza nimic.Era o groapa facuta de muncitori ca sa repare soseaua si nu pusesera nimic ca sa o semnalizeze ci doar o chestie din fier care nu avea nici un semn pe ea.In doua ore cred ca au fost cel putin 20 de masini care au intrat in groapa respectiva dand si peste chestia aia din fier.Multi au trebuit sa ajunga la politie sa declare si cu toate acestea groapa respectiva a ramas tot nesemnalizata toata noaptea.Politia nici macar nu s-a deranjat sa vina sa vada despre ce este vorba..Bafta prietenului tau in procesul cu cei de la AND desi e ca si cum ai lupta cu morile de vant..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oare de ce acolo in Europa civilizata astfel de situatii sunt imposibil sa se intample? :jester:

N-ar fi oare cazul si la noi ca toti sa se alinieze normelor civilizate ale Europei, si nu numai unii?

Daca o firma oarecare ce lucreaza la drum, facandu-i vestitul tratament romanesc cu criblura, ia o gramada de bani(tot de la noi soferii, bineanteles! :jester: ), de ce asteapta sa vina Gigi Becali cu masina lui de X sute de mii de euro, si multi altii ca el, sa le compacteze criblura, deteriorandu-si masinile proprii pe un drum european pentru care se platesc taxe de drum peste taxe de drum?Nu-i oare asta o atitudine comunista, ramasa de pe vremea bolsevicilor, cand posesorii de Dacia 1300 nu aveau dreptul decat sa circule(in functie de felul Duminicilor, cu sot sau fara sot!) si sa nu comenteze?

Nu, eu continuu sa cred ca nu mai e o lupta cu morile de vant, deoarece au trecut aproape 2 decenii de la caderea bolsevicilor in Romania, iar noi pretindem ca suntem o parte a Europei civilizate. :cheer:

Continuu sa cred ca totusi, adevaraul atat de clar(cum e in cazul asta!) nu mai poate fi ignorat sau calcat in picioare la pamant...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×