Sari la conținut
Forum Roportal
simonettes

La ski de Revelion

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna!

Vin cu o problema, poate destul de hilar pt unii...ma gandesc la Revelionul 2008. Mai sunt 5 luni, stiu, unii inca nici nu si-au facut vacanta...insa eu m-am gandit ca pt a gasi un loc convenabil din toate pdv ar trebui sa incep sa sondez piata. Asadar sa va spun ce m-ar interesa si daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, cu o experienta proprie..ceva...va multumesc mult.

Imi doresc un Revelion pt 2 persoane intr-un loc din strainatate unde se skiaza. Din cate am vazut: Italia, Slovacia, Austria ar fi ca principale destinatii. Am citit posturile celor care au fost la ski in astfel de locuri, insa nu am gasit pe nimeni care a fost de Rev. Ma intereseaza costuri nu foarte ridicate, un loc linistit, cu partii de incepatori. Multumesc si va urez o vara racoroasa si relaxanta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Franta, e super :roll:) Are cel mai mare domeniu schiabil din Europa. Si e mai ieftin ca in Austria. Iti recomand statiunea La Clusaz: http://www.laclusaz.com/ Are partii pentru toate nivelele. Poti face si un curs pentru incepatori (in engleza sau franceza), asta iti permite sa descoperi si partiile. Din Romania cel mai bine mergi cu avionul pana la Geneva si de acolo este autobus pana in statiune.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×